Nyheter

RSS
Visa som:
Michael Oppenheimer i blå jeansskjorta ler mot kameran i högskolans bibliotek.
Högskolan Dalarnas program inom Business Intelligence och Data Science får allt fler sökande. Förklaringen är att de som går där får jobb.
Nyhet
Doktorand Marcus Falk Johansson står utanför högskolans entré i Falun iklädd ljusblå skjorta med armarna bakom ryggen och ler.
Cirka 200 partnervårdare över 65 år kommer ingå i en ny unik studie som ska kartlägga vilket stöd man som anhörig behöver för att bättre vårda sin demenssjuka partner.
Nyhet
Tre studenter, två män och en kvinna, ler mot kamerna i en biosalong.
Fler blodstamcellsgivare är målet med en film som Angelica, William och Joel, studenter vid Filmproduktion för reklam och information, gjort för Tobiasregistret.
Nyhet
Idag har drygt 279 300 personer ute i landet fått antagningsbesked till en högskoleutbildning.
Nyhet
Med anledning av de senaste dagarnas medierapportering vill vi kommentera Högskolan Dalarnas kontakter med Lugnetkyrkan.
Nyhet
Klar med nytt samarbete med Ochanomizu University i Tokyo.
Högskolan Dalarna har tecknat ett nytt utbytesavtal med Ochanomizu University i Tokyo. Universitetet tar enbart emot kvinnliga studenter.
Nyhet
Under årets Almedalsvecka, 30 juni-7 juli 2019, medverkar Högskolan Dalarna med ett flertal representanter vid en mängd spännande arrangemang.
Nyhet
Josef Jenni berättade engagerat hur lagringen av värme går till.
Att lagra energi från sommar till vinter är en av de viktigaste miljöfrågorna på våra breddgrader. En av lösningarna på det presenterade den schweiziske ingenjören Josef Jenni under sitt besök på Campus Borlänge.
Nyhet
Rektor Martin Norsell
Högskolan Dalarnas rektor Martin Norsell är på rundresa i länet. Under onsdagen besökte han Vansbro kommun.
Nyhet
Högskolan Dalarna får mer pengar av Universitets- och högskolerådet.
Högskolan Dalarna har beviljats 321 283 Euro av Universitets-och högskolerådet, UHR. Pengarna kommer att användas till utbytesstudier och praktik inom EU.
Nyhet
Publicerad
Kategorier