Nyheter

RSS
Visa som:
 Laura Capranica
I tre dagar är nätverket European Athletes as Students (EAS) med lärosäten från 20 länder i Europa samlade för en konferens på Högskolan Dalarna, campus Falun.
Nyhet
Katarina Grim disputation
För att patienter inom den psykiatriska vården själva ska kunna vara mer delaktiga i beslut kring sin vård behövs flera förändringar. Katarina Grim som har forskat om detta försvarade i fredags sin avhandling inom vårdvetenskap.
Nyhet
Bibliotekarien Britta Renman sitter i en stol med en dator i knäet och pratar med en student som endast syns snett bakifrån på bilden.är en av dem som kommer att hjälpa studenterna.
För att ge mer och bättre stöd till Högskolan Dalarnas studenter startas nu en Studieverkstad. Dit kan studenterna vända sig för att få hjälp med utmaningar som kan dyka upp när man studerar.
Nyhet
Pristagarna Anna Himmelstrand, William Nyhlén. Sara Källström och Angelica Ingolfson poserar i en trappa med diplomet i hand.  Westergren och Tim Kammeborn.
Guld, silver och brons blev det för Högskolan Dalarnas mediestudenter när filmfestivalen Live at Heart i Örebro delade ut priser i kategorin Rising Award.
Nyhet
Professor Lars Rönnegård sitter på huk framför några svartvita kor i en ladugård.
Lars Rönnegård, professor i statistik, blir en av två Beijerforskare som kommer att samla och analysera data från kor i lösdrift.
Nyhet
Fullsatt på Galaxen under välkomstceremonin.
Cirka 1700 studenter hälsades välkomna till Högskolan Dalarna med bland annat folkmusik, tal och tips från tidigare studenter.
Nyhet
Johan Kostela, samverkansstrateg på Högskolan Dalarna, står i vit skjorta utan för Campus Falun.
Ett helt nytt projekt med miljön i fokus har dragits igång av Högskolan Dalarna. KTP Energi Sverige - vars syfte är att få företag att nå sina klimatmål genom samarbete med nyexaminerade studenter och högskolor.
Nyhet
Katarina Grim spikar sin avhandling
Första doktoranden inom forskarutbildningen i Hälsa och välfärd med inriktning evidensbaserad praktik har spikat sin avhandling.
Nyhet
Regeringen har utsett landshövding Ylva Thörn och docent Jörgen Tholin till nomineringspersoner för att ta fram förslag på ordförande och externa ledamöter för Högskolan Dalarna styrelse.
Nyhet
Michael Oppenheimer i blå jeansskjorta ler mot kameran i högskolans bibliotek.
Högskolan Dalarnas program inom Business Intelligence och Data Science får allt fler sökande. Förklaringen är att de som går där får jobb.
Nyhet
Publicerad
Kategorier