Nyheter

Från och med 16 maj kommer SMS som skickas till ditt 023-nummer att levereras precis som ett vanligt textmeddelande till din arbetsmobiltelefon. Du blir alltså inte uppringd och får meddelandet uppläst för dig som tidigare.
Ta del av den öppna föreläsningen 11 maj om skolans värdegrund i relation till hållbarhetsutmaningar och värdedidaktik. Läs mer om metodstödet som arbetas fram som en effekt av att alla utbildningar på högskolan har fått i uppdrag synliggöra och stärka inslagen av hållbar utveckling.
Under maj kommer de framtagna riktlinjerna för distansavtal för teknisk och administrativ personal att förhandlas på MBL. Datum för när riktlinjerna skall träda i kraft har ännu inte fastställts utan kommer också att förhandlas på MBL.
Golf. zumba och fyspass är bara några av aktiviteterna under maj. Ica-klassikern pågår fortfarande och du har fortfarande chansen att delta. Dessutom planeras för quiz, padel och paddling.
– Att stå här idag, är en stor och viktig milstolpe för högskolan. Efter 31 år i våra nuvarande lokaler ser vi framemot en stor inflyttningsfest 2024. Det här är det roligaste man kan få göra som rektor – att få vara med vid byggstarten av ett helt nytt campus, säger Martin Norsell.
Fler nyheter
Kalender
13 Jun
15:15
Välkommen till träff med högskolans läsgrupp. Denna gång med boken "Genusdoktrinen" i fokus. Ingen föranmälan behövs.
Fler händelser