Nyheter

Nu är det dags att planera för internationella uppdrag då högskolan har beviljats närmare 3 miljoner kronor för åren 2022 till 2024. Medlen ska bland annat användas för studentmobilitet (studier och praktik), och för personalmobilitet.
Det är hög tid att fundera på sommarsemester. Kom ihåg att om du ska vara ledig från arbetet så ska du söka ledighet i Primula, undantaget den sommarsemester som HR lägger ut för lärare och doktorander. This information is available in English.
Från och med 16 maj kommer SMS som skickas till ditt 023-nummer att levereras precis som ett vanligt textmeddelande till din arbetsmobiltelefon. Du blir alltså inte uppringd och får meddelandet uppläst för dig som tidigare.
Ta del av den öppna föreläsningen 11 maj om skolans värdegrund i relation till hållbarhetsutmaningar och värdedidaktik. Läs mer om metodstödet som arbetas fram som en effekt av att alla utbildningar på högskolan har fått i uppdrag synliggöra och stärka inslagen av hållbar utveckling.
Fler nyheter
Kalender
13 Jun
15:15
Välkommen till träff med högskolans läsgrupp. Denna gång med boken "Genusdoktrinen" i fokus. Ingen föranmälan behövs.
Fler händelser

Driftmeddelanden

Uppdatering Office / Acrobat

Just nu uppdateras Office och Adobe Acrobat automatiskt på våra datorer. För att dessa viktiga uppdateringar ska kunna genomföras krävs det att programmen avinstalleras på en del av våra datorer, främst de med äldre installationer. 

Den senaste version av Office och Acrobat kommer att installeras automatistkt efter ett tag. Du behöver inte göra något aktivt.

Läs här om vill veta hur du kan använda Office / Acrobat under tiden eller behöver hjälp: Mina Office/Adobe program har försvunnit? Vad gör jag?