Nyheter

Filtrera på
Publicerad
Kategorier
Visa som:
Ett tåg i naturlandskap, fotograferat i farten.
Nu är det dags att planera för internationella uppdrag då högskolan har beviljats närmare 3 miljoner kronor för åren 2022 till 2024. Medlen ska bland annat användas för studentmobilitet (studier och praktik), och för personalmobilitet.
Nyhet
Person presenterar inför grupp  aula
Webbinarium för dig som är forskare och vill kunna förklara din forskning på ett enkelt och engagerande sätt (1 juni).  Webinar for researchers on how to communicate your research in a quick and engaging way (2 June).
Nyhet
Hand håller i grå penna med svart udd. Personen som håller i pennan skriver på ett papper.
Under två år har förekomsten av sexuella trakasserier kartlagts inom akademin på svenska lärosäten. På fredag 20 maj presenteras resultaten för hela sektorn i en nationell rapport.
Nyhet
Närbild på två lila blommor
Det är hög tid att fundera på sommarsemester. Kom ihåg att om du ska vara ledig från arbetet så ska du söka ledighet i Primula, undantaget den sommarsemester som HR lägger ut för lärare och doktorander. This information is available in English.
Nyhet
Bild på Campus Falun
Stödets organisation har under de senaste åren successivt förändrats och har bland annat gått från att vara uppdelat i tre delar fram till 2020, till ett samlat stöd under 2021. This information is available in English.
Nyhet
Ny SMS-funktion
Person som håller en mobiltelefon i handen.
Från och med 16 maj kommer SMS som skickas till ditt 023-nummer att levereras precis som ett vanligt textmeddelande till din arbetsmobiltelefon. Du blir alltså inte uppringd och får meddelandet uppläst för dig som tidigare.
Nyhet
Person skriver med blå penna i ett block.
Ta del av den öppna föreläsningen 11 maj om skolans värdegrund i relation till hållbarhetsutmaningar och värdedidaktik. Läs mer om metodstödet som arbetas fram som en effekt av att alla utbildningar på högskolan har fått i uppdrag synliggöra och stärka inslagen av hållbar utveckling.
Nyhet
Person går på löpband inomhus.
Syftet med handlingsplanen är att prioritera utvecklingsinsatser för forskningskommunikation på avdelningen för kommunikation utifrån befintliga resurser och behov.
Nyhet
Kvinna sittandes framför en laptop, på skärmen visas bilder på andra personer.
Under maj kommer de framtagna riktlinjerna för distansavtal för teknisk och administrativ personal att förhandlas på MBL. Datum för när riktlinjerna skall träda i kraft har ännu inte fastställts utan kommer också att förhandlas på MBL.
Nyhet
En grupp personer som dansar Zumba.
Golf. zumba och fyspass är bara några av aktiviteterna under maj. Ica-klassikern pågår fortfarande och du har fortfarande chansen att delta. Dessutom planeras för quiz, padel och paddling.
Nyhet