Nyheter

Publicerad
Kategorier
Visa som:
Akademisk högtid
Nominera för framstående bidrag till forskning och utbildning vid högskolan. Nästa hedersdoktor promoveras 2025.
Nyhet
Byggnad utomhus gula blommor
Fredagen den 5 april enades parterna vid MBL-förhandling om de kompletteringar som är kopplade till den tidigare förhandlade verksamhetsanalysen. Arbetsgivaren återkommer om nästa steg i den lagstadgade processen.
Nyhet
Två personer sitter inomhus laptop böcker
Avdelningen för studentservice och utbildningsadministration har samlat viktig information för dig som är ämnes- och programansvarig och för dig som är prefekt och avdelningschef, inför sista anmälningsdag och bedömningar av anmälningar till hösten 2024.
Nyhet
Vit bil i närbild.
I garaget under nya Campus Borlänge kommer ett antal parkeringar finnas att hyra. Nu har du möjlighet att lämna din intresseanmälan för att boka ett parkeringsabonnemang. Observera att högskolan inte hanterar administrationen.
Nyhet
Ny kartläggning från Plint visar att det finns ett brett utbud av program för finansiering av internationell mobilitet för studenter och forskare
Nyhet
Ta del av presentationsmaterial och inspelning från chefsinformationen om högskolans ekonomiska läge.
Nyhet
Person med mörka kläder och mörkt hår sitter framför dator.
Har du inte redan gått över till nya lärplattformen med dina kurser är det hög tid att planera för det. Stödmaterial finns framtaget för att göra övergången till Canvas enkel.
Nyhet
Dator webbsida inomhus personer
Nu finns ett verktyg för forskare att visa forskningsprojekt direkt på högskolewebben.
Nyhet
Högskolans tuffa ekonomiska läge är en fråga med hög prioritet och som är hela högskolans angelägenhet att lösa. Därför bjuds nu alla chefer in till en informationsträff för att berätta mer om situationen.
Nyhet
En grupp studenter går runt i biblioteket på Campus Falun
– Högskolans tuffa ekonomiska läge är en fråga med hög prioritet och som är hela högskolans angelägenhet att lösa. Därför bjuder vi nu in alla medarbetare till informationsträffar för att berätta mer om situationen, säger Katarina Hedlund Johansson, högskoledirektör.
Nyhet
Bro järnväg blommor träd himmel
Om du ska boka tågresor för jobbet, är det viktigt att vara medveten om att SJ och andra tågoperatörer genomgår en förändring av sin bokningsplattform.
Nyhet
Människor utomhus träningskläder
Anmäl dig till improvisationsteater (april) och högskoleloppet (maj). Bli medlem i fritidsföreningen för fler härliggörande aktiviteter!
Nyhet
En person som håller i pennor och positlappar.
Komplettering har nu skett i underlagen kopplade till verksamhetsanalysen. Den 5 april kommer MBL-förhandling att inledas.
Nyhet
Penna block hand inomhus
Ta del av utbildnings- och forskningsnämndens (UFN) förslag om regler för forskningsanknytning av utbildning.
Nyhet
Person med glasögon och vinröd tröja på närbild.
Högskolestyrelsen beslutade den 18 mars, i enlighet med nomineringskommitténs förslag, att föreslå regeringen att utse Jörgen Elbe till rektor för högskolan.
Nyhet
Tre personer i gula västar och bygghjälm tittar ut på byggandet av kunskapstrappan på nya Campus Borlänge.
Hösten 2024 och inflyttningen av nya Campus Borlänge närmar sig då bygget går i slutfas. Men du har ännu möjlighet att delta på guidad tur på bygget. Dessutom arrangeras fikaforum med senaste nytt om bygget den 25 mars.
Nyhet
Närbild på händer som använder tangentbord.
Högskolans skrivare byts nu ut. Detta kommer att ske tisdag 19 mars och eventuellt 20 mars, på både Campus Falun och Campus Borlänge. Skrivarkön DuPrint på Printsrv går till de nya skrivarna.
Nyhet
Du vet väl om att det finns information och direktlänkar till finansiärer och utlysningar på forskningsstödets webb.
Nyhet
Tre personer, två kvinnor och en man (i mitten) står uppställda.
Ta del av senaste nytt från UFN så som ny arbetsordning för kollegiala nämnder och utskott, nyheter i arbetet med kurs- och utbildningsplaner och flera nya regeldokument, nya nämndstödet, om processen för att utse ämnesansvarig samt inrättande av ämne, huvudområde, yrkesexamen och utbildningsprogram
Nyhet
Person som håller i ett antal böcker.
Hur påverkar de nya reglerna inom utbildning det dagliga arbetet som lärare? Programansvariga, kursansvariga och ämnesansvariga delar med sig av sina tankar.
Nyhet