Studentwebb

Nyheter

Alla kan dra nytta av ett tillgänglighetsanpassat kursinnehåll, oavsett om man har en bestående funktionsnedsättning eller om situationen endast är tillfällig.
Biblioteket söker studenter som kan jobba extra i Falun. Arbetstiderna är främst på kvällar och helger, även andra tider kan förekomma. Välkommen med din ansökan!
Mycket har hänt på Campus Falun – nu möts du som student av en Ljusgård som ger upplevelsen av att vara ute fast än du är inne, uppdaterade lärmiljöer som ger nya möjligheter för undervisning och studentytor som är utformade för att passa olika studenter och studier.
Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium delas ut varje vår till fyra studenter vid Högskolan Dalarna. Stipendiaterna får 20 000 kr var. Sista ansökningsdag är 30 november.
Äntligen öppnar restaurangen på Campus Falun igen och nu är det möjligt att köpa mat både på Restaurang Vildgåsen och enklare mat vid Café Meli, i biblioteket. Dessutom kan du värma din medhavda matlåda i Pentryt, ”Bring your Food”, i Ljusgården.
Fler nyheter
Break-out rum Zoom
Breakout-rum i Zoom fungerar inte nu. Vi felsöker.
Köp och sälj ny och begagnad kurslitteratur

Dalarnas Studentkår fungerar som inlämningsstation för gammal kurslitteratur på båda campusen (Falun och Borlänge). Här kan du lämna in dina gamla böcker så lägger vi upp dem till försäljning på campusbokhandeln.se.

Öppettider för inlämning hittar du på Dalarnas Studentkårs Facebooksida.