Studentwebb

Nyheter

Santiagos Valencias mål är att hjälpa bekämpa den globala uppvärmningen. Han har nyligen tilldelats ett stipendium, utexaminerats och påbörjat en projektanställning. Jobbutsikten för honom och hans avgångskamrater ser lovande ut – energibyggnadsingenjörer är eftertraktade på arbetsmarknaden.
Byggnationen av högskolans nya campus i Borlänge är igång. Här skapas en modern, flexibel och kreativ lärmiljö för studenter och medarbetare som är redo att ta öppna dörrarna till höstterminen 2024.
I lördags så spelades de årliga SM-finalerna i innebandy i Avicii Arena i Stockholm. För sjunde gången så stod IBF Falun som SM-guldmedaljörer och i laget finns Casper Backby, som inte bara är innebandyspelare utan också student vid Personal- och arbetslivsprogrammet (PAL) på Högskolan Dalarna.
Fler nyheter
Köp och sälj ny och begagnad kurslitteratur

Dalarnas Studentkår fungerar som inlämningsstation för gammal kurslitteratur på båda campusen (Falun och Borlänge). Här kan du lämna in dina gamla böcker så lägger vi upp dem till försäljning på campusbokhandeln.se.

Öppettider för inlämning hittar du på Dalarnas Studentkårs Facebooksida.