Kalender

Filtrera på
Tid
Plats
Typ av händelse
Kategorier
Sortera:
Visa som:
Tisdag,
Tisdag, , kl 09:15 - , kl 12:00
Lecture Hall 3, Campus Falun and Zoom
The Africa Days are arranged every year in partnership with schools and civil society where students and the public is invited to attend presentations by the invited specialist from universities in Europe.
Idag, Torsdag,
Idag, Torsdag, , kl 13:00 - 15:00
Digitalt
Vilken framtid är din? Det är inte alltid så lätt att välja högskoleutbildning och ibland kan stöd och inspiration underlätta. Därför bjuder vi in till digitalt öppet hus!
Idag, Torsdag, , kl 15:00 - 16:00
Zoom
Har du frågor om informationssökning, referenser eller vetenskapligt material? Varje torsdag under höstterminen finns det en bibliotekarie på plats via Zoom i bibliotekets drop-in.
Imorgon, Fredag,
Disputation
Imorgon, Fredag, , kl 10:00
Västerås och digitalt via Zoom
Marie Moström Åberg disputerar i ämnet arbetslivsvetenskap med avhandlingen: Epistemology of practice and its consequences in practice. Educating for knowing-in-action in working life.
Måndag,
Måndag, , kl 08:30 - 09:30
Zoom
Har du frågor om informationssökning, referenser eller vetenskapligt material? Varje måndag under höstterminen finns det en bibliotekarie på plats via Zoom i bibliotekets drop-in.
Tisdag,
Tisdag, , kl 10:00 - 12:00
Digitalt via Zoom
Välkommen att delta i en föreläsning/workshop där vi pratar om vad stress är och hur det påverkar kroppen och knoppen. Du får tips på hur du kan ha ett vänligare förhållningssätt till dig själv och hur du som student kan skapa bättre struktur och uthållighet i ditt läsande och i dina studier.
Måndag,
Måndag, , kl 13:00 - 14:00
Zoom
Muntliga presentationer utgör en viktig del av studierna i din utbildning.
Tisdag,
Tisdag, , kl 13:30 - 15:30
Borlänge
Tisdagen den 9 november bjuder Studenthälsan in till vandring längs Älvrundan i Borlänge.
Tisdag, , kl 15:00 - 16:00
Digitalt via Zoom
Vill du utvecklas som människa genom att förbättra din förståelse för en annan kultur, dina språkkunskaper och stärka ditt självförtroende? Välkommen på information om utlandsstudier eller praktik.
Onsdag,
Forskningsseminarium
Onsdag, , kl 13:00 - 14:30
Selma Campus Falun och Digitalt via Zoom
Rektorers samordnande roll för mångprofessionell samverkan för ’barn i risk’ – mellan ett pedagogiskt uppdrag och en idé om behandling.