Studentnyheter

Visa som:
På söndag den 17 januari har supporten extraöppet mellan 13 - 17 på telefon 023-77 88 88 för frågor kring användarkonton och registrering.
Nyhet
Tillträde till högskolans lokaler begränsas för allmänhet fram till och med 24 januari 2021 genom att samtliga entréer låses. Studenter och personal har fortsatt tillgång till lokalerna med passerkort.
Nyhet
Biblioteket håller på att bygga om sökrutan på webben och vill gärna ha dina synpunkter.
Nyhet
Utifrån allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 kommer Högskolan Dalarnas undervisning och examination som kan ske nätbaserat genomförs nätbaserat – detta som tidigare beslutat.
Nyhet
Anastasiia An heter vinnaren av årets ”bästa examensarbete med avseende på hållbar utveckling”, som nu delas ut för tredje gången till studenter på Högskolan Dalarna. Priset består av ett resebidrag om 10 000 kr.
Nyhet
Person vid dator
Vill du arbeta extra vid sidan av dina studier och samtidigt göra en viktig insats för andra studenter? Nu kan du bli mentor till studenter som behöver extra stöd.
Nyhet
Högskolan har av säkerhetsskäl aktiverat funktionen "Waiting Room" i alla examinationsrum och samtalsrum i Zoom.
Nyhet
På Högskolan Dalarna får den som önskar bära uniform på jobbet den 4 december. Det är hemvärnet som infört Uniform på jobbet-dagen med syfte att synliggöra hemvärnet och entusiasmera och väcka intresse för Hemvärnet.
Nyhet
Vi söker studenter som vill arbeta på biblioteket i Falun. Arbetstiderna är huvudsakligen på kvällar och helger, men andra tider kan förekomma.
Nyhet
Vi bjuder in till en digital högtid för att tacka och önska dig ett stort lycka till! Sista anmälningsdag är 30 november.
Nyhet
Publicerad
Kategorier