Studentnyheter

Visa som:
Varje år delar Högskolan Dalarna ut ett resebidrag om 10 000 kr för det examensarbete som ger det starkaste bidraget till ett hållbart samhälle.
Nyhet
Nu kan du som studerar på Högskolan Dalarna ansöka om att få studera en 2-veckors sommarkurs på Ochanomizu University i Tokyo, Japan . Skicka in en intresseanmälan senast 27 januari.
Nyhet
riksdagen.se
Från och med 2020 kan högskolestudenter delta i en årlig uppsatstävling om riksdagen. Två vinnare utses varje år. Läs mer på riksdagen.se/uppsatstavling
Nyhet
Dags att ansöka om Minor Field Studies, ett stipendium för fältarbete i låg- och mellaninkomstländer.
Nyhet
På Högskolan Dalarna anordnas avslutningsceremoni med syftet att avtacka de avgående studenterna.
Nyhet
Tycker du det låter intressant? Studie- och karriärvägledarna bjuder under hösten in till flera informationstillfällen om att åka på utbytesstudier och praktik för att du ska få information kring hur det är möjligt för just dig.
Nyhet
Förra veckan drog vi igång och uppmanade varandra att delta. Nu startar vi på riktigt med utmaningarna.
Nyhet
Central Sweden erbjuder varje termin två praktikplatser i Bryssel. Ansök senast 13 oktober.
Nyhet
Går det att minska klimatavtrycket med enkla förändringar som du kan genomföra redan idag? Varje vecka framöver lanserar vi veckans klimatutmaning på Högskolan Dalarna. Delta du också, och anmäl dig gärna via länken nedan!
Nyhet
Guld, silver och brons blev det för Högskolan Dalarnas mediestudenter när filmfestivalen Live at Heart i Örebro delade ut priser i kategorin Rising Award.
Nyhet
Publicerad
Kategorier