Studentnyheter

Visa som:
Under de senaste veckorna har frågan om studentboendet på Tjärna Ängar i Borlänge diskuterats flitigt i olika forum. Högskolan Dalarna tar den senaste utvecklingen vid Tjärna Ängar i Borlänge på största allvar.
Nyhet
Nu under hösten ska vi på biblioteket göra några tester av vår webb du.se/bibliotek och vi skulle bli jätteglada om du vill vara med!
Nyhet
Igår gick startskottet för studentveckorna som anordnas av Dalarnas Studentkår. Under två veckor bjuder studentkåren in högskolans studenter till en rad aktiviteter.
Nyhet
Högskolan har beslutat att den undervisning och examination som i normalfall sker campusbaserat blir nätbaserad och med fördel ”blended” vårterminen 2021. Även vilka aktiviteter och grupper som prioriteras för utbildning på campus har fastställts.
Nyhet
Vi har gjort många förändringar för att minska smittspridningen – och även du måste ta ditt ansvar vilket vi tror och hoppas att du gör.
Nyhet
Vid uppgraderingen 7/10 kommer gränssnittet vid inloggning mot Ladok att ändra utseende. Ladok är ett nationellt system för dokumentation av din närvaro och dina resultat i utbildningen.
Nyhet
Vill du inspirera andra till att börja studera? Genom att vara studentambassadör får du något som sticker ut på ditt CV, ett arbete som fungerar att kombinera med dina studier, möjlighet att träffa andra studenter och bygga nätverk för framtiden - men framförallt ett inspirerande och roligt uppdrag.
Nyhet
Två personer sitter mitt emot varandra och samtalar
Vill du arbeta extra vid sidan av dina studier och samtidigt göra en viktig insats för andra studenter? Nu kan du bli mentor till studenter som behöver extra stöd.
Nyhet
Vad gör Högskolan Dalarna för att främja hållbar utveckling? Under 2020 ska det tas fram nya hållbarhetsmål för Högskolan Dalarna och som lärosäte behöver vi nu hjälp av er studenter att vässa vårt hållbarhetsarbete!
Nyhet
Banner högskolestipendiet
Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium delas ut varje vår till fyra studenter vid Högskolan Dalarna. Stipendiaterna får 20 000 kr var. Sista ansökningsdag är 30 november.
Nyhet
Publicerad
Kategorier