Aktiviteter med Student Dalarna

Student Dalarna arbetar för att du som student ska hitta ett tryggt boende, trivas under studietiden och få en arbetslivskoppling som gör det enklare när du letar jobb efter dina avslutade studier. Välkommen att hänga med på våra uppskattade aktiviteter du med!
Studenter
Yasir Imam

Vi vill att alla studenter ska få möjlighet att utforska regionen och uppleva så mycket som möjligt under sin studietid och ta del av allt det goda som Dalarna har att erbjuda.

Student Dalarna arrangerar därför flera olika event och happenings i Falun och Borlänge för dig som studerar vid högskolan. Aktiviteterna varierar från friluftsaktiviteter som vandring till kulturella aktiviteter så som besök i Falu Gruva.

Vi arbetar också för att du som student ska få arbetslivskoppling under din studietid. Under året planerar vi att genomföra flera aktiviteter där studenter och arbetsgivare får möjlighet att mötas. Ta chansen att delta på dessa aktiviteter, de kan lägga en grund till en blomstrande karriär! 

Upptäck vad Student Dalarna har att erbjuda för dig som student.

Om Student Dalarna

Student Dalarna är en samverkansgrupp bestående av: Högskolan Dalarna, Dalarnas studentkår, Borlänge kommun, Falu kommun, Kopparstaden, Tunabyggen, Region Dalarna, Dalarna Science Park.

Senast granskad:
Senast granskad: