Fyll i Learning Agreement

Information om hur du förbereder ett Learning Agreement vid ansökan om utbytesstudier.

Förbered Learning Agreement

När du hittat de kurser du vill läsa ska du förbereda ett Learning Agreement (LA), där du fyller i de kurser du vill läsa under utbytet, och de HDa-kurser de ska ersätta.

Du kommer att få ett antagningsbesked till utbytet från partneruniversitetet. De skickar också information till dig om hur man hittar kursplaner och söker kurser. Språkstudier tillgodogörs om de listats i LA och är på högskolenivå. Språkstudier i gymnasiespråk (engelska, spanska osv) bedöms i varje enskilt fall.

Använd gärna Online Learning Agreement - skapa ett konto och följ instruktionerna.

Alternativt använd den här blanketteni

Programstudenter utan valfri termin

Gå igenom kursplanerna och diskutera kursval tillsammans med programansvarig. Skriv i LA in vilka kurser du vill läsa i utlandet, programansvarig fyller i vilka programkurser vid HDa de ersätter. Ni ska båda underteckna. Du e-postar det undertecknade LA till partneruniversitetet för signatur och sedan tillbaka till learningagreements@du.se för registrering.

Programstudenter med valfri termin och studenter som läser fristående kurser

Kontakta vid behov studievägledningen. Du fyller i de kurser du vill läsa, undertecknar LA  och e-postar till learningagreements@du.se. LA undertecknas av handläggare vid Studentservice som returnerar en kopia till dig.

Du behöver det undertecknade LA för att slutföra din anmälan till partneruniversitetet.

Ett preliminärt LA måste vara klart innnan terminsstart och helt klart senast en månad efter terminsstart. Kontakta oss om det blir kursändringar under utbytet.

Kontakt: support@du.se

Senast granskad: