Jobb och karriär under studierna

Som student vid högskolan har du tillgång till stöd, inspiration och nätverksmöjligheter som kan vara till stor nytta inför din framtida karriär. Du kan bli studentambassadör, gå med i Alumnnätverket, få hjälp av våra studie- och karriärvägsledare.

Din väg till jobb

KTP 

Genom KTP (Knowledge Transfer Partnerships) erbjuds du som är nyexaminerad akademiker att genomföra ett utvecklingsprojekt hos ett företag i regionen. Projektet kan vara i upp till två år på heltid, och du får marknadsmässig lön under tiden. Företaget betalar hälften och resten finansieras med projektmedel.

Karriärvägledning

Behöver du hjälp med att planera din karriär? Vi finns som stöd för dig när du funderar på hur din utbildning, dina erfarenheter och personliga meriter ska sammanfattas och bli till en jobbansökan som kan leda dig vidare i livet.

Kontakta studie- och karriärvägledningen

Representera Högskolan Dalarna

Studentambassadör

Vill du inspirera andra att börja studera? Genom att vara studentambassadör får du något som sticker ut på ditt CV, ett arbete som fungerar att kombinera med dina studier, träffa andra studenter och bygga nätverk för framtiden, men framförallt ett inspirerande och roligt uppdrag som är unikt. 

 

Senast granskad:
Kontakt
Senast granskad: