Arbeta som studentambassadör

Vill du inspirera andra till att börja studera? Som studentambassadör bidrar du till studentrekryteringen och får möta människor med olika intressen och bakgrunder. Vi söker dig som vill agera inspirations- och informationskälla och representera Högskolan Dalarna på bästa sätt.
Tre studenter som står mot en trävägg och ler.
Linnea Hinz

Sök till Högskolan Dalarnas ambassadörteam

Vi söker ständigt nya ambassadörer som vill ta chansen att skaffa värdefulla erfarenheter, stärka sitt CV och framför allt ha roligt med oss. Genom att delta i Högskolan Dalarnas ambassadörteam får du möjligheten att träffa andra studenter och bygga nätverk för framtiden. Arbetet som studentambassadör är avlönat, flexibelt och fungerar utmärkt att kombinera med studierna. Det finns även möjlighet att bli teamledare med extra ansvar för dig som vill engagera sig ytterligare. Varje termin anordnas en aktivitet för teamet där vi samlas och umgås tillsammans.

Vill du bli studentambassadör? Välkommen med din ansökan genom att fylla i ansökningsformuläret.

Vad gör en studentambassadör?

Ambassadörernas uppgift är att bidra till vår studentrekrytering på olika sätt. Exempel på arbetsuppgifter är att i studentrekryteringssyfte:

    •   Deltaga vid olika event såsom mässor, Öppet Hus och gymnasiebesök.

    •   Genomföra praktiska uppgifter i samband med event.

    •   Deltaga vid möten/workshops och bidra med studentperspektivet.

    •   Skapa digitalt innehåll.

    •   Medverka i kampanjer, nyheter och i våra sociala kanaler.

Som studentambassadör behöver du vara förberedd inför varje uppdrag och känna engagemang för dem. Det som är viktigt är att du vill inspirera andra till högre studier genom att berätta om våra utbildningar, hur det är att bo i Dalarna och studera på vår Högskola. Vi söker dig som är ansvarstagande, professionell och utåtriktad.

Du är välkommen att kontakta oss med frågor. Vi ser fram emot din ansökan!   

Senast granskad:
Kontakt
Linnea Hinz
Studentrekryterare
Studentrekryterare
Senast granskad: