Arbeta som Studentambassadör

Vill du inspirera andra att börja studera? Genom att vara studentambassadör får du något som sticker ut på ditt CV, ett arbete som fungerar att kombinera med dina studier, träffa andra studenter och bygga nätverk för framtiden - men framförallt ett inspirerande och roligt uppdrag som är unikt.

 

Som studentambassadör möter du människor i alla åldrar med olika intressen och på olika positioner i livet. Du fungerar som en inspirations- och informationskälla och marknadsför Högskolan Dalarna på bästa sätt. Alla uppdrag du utför är viktiga för högskolan och uppdraget ger dig värdefulla meriter.

Du behöver vara väl förberedd inför varje uppdrag och känna engagemang för dem. Du behöver också vara serviceinriktad, professionell, helt enkelt en stolt student. Efter varje uppdrag återrapporterar du och en uppföljning sker där din egen arbetsinsats utvärderas.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa digital produktion och filmproduktion
  • Deltagande vid olika event exempelvis vid mässor och gymnasiebesök
  • Praktiska uppgifter i samband med event
  • Deltagande vid möten och bidra med studentperspektivet
  • Medverkande i kampanjer, nyheter och i våra sociala kanaler

 

Vill du bli Studentambassadör?

Gör en intresseanmälan i vårt formulär.

Öppet hus

Den 14 oktober anordnar vi ett digitalt öppet hus och söker därför nu studenter till detta uppdrag! Är du intresserad? Fyll i ovanstående formulär.

Informationsträff för dig som är intresserad!

22 oktober mellan 15.00-cirka 18.00 är alla som är intresserade av studentambassadörsyrket inbjudna till en informationsträff där du får veta mer om uppdraget studentambassadör och vad det innebär för dig. Du kan välja att delta via Zoom eller på campus. För er som deltar på campus kommer vi att anordna en aktivitet och avsluta med lite mat efter. Har du möjlighet att delta på plats föredrar vi det då vi gärna träffar dig personligen. Mer information kommer att skickas ut till dig som anmäler dig. Du gör en intresseanmälan i ovanstående formulär. 

Kontakt för frågor

Kommunikationsavdelningen

 

Senast granskad: