Studentens väg – från antagning till examen

Här hittar du övergripande generell information om stödet för hela studentens väg, från att studenten gör sin ansökan fram till att den avslutar sina studier.

Nyheter

Nu startar en arbetsgrupp som ska undersöka användningen av artificiell intelligens (AI) i utbildning. Uppgiften är att utforska möjligheterna att använda AI som stöd i undervisning och bedömning inom högre utbildning, samt skapa bättre lärandemöjligheter.

Nu är det dags för nästa steg i implementationen av lärplattformen och det är dags för lärare att få testa lärplattformen i befintliga kurser. Låter det intressant? Bli en del av pilotprojektet.

Delta på ett webbinarium om tillgänglighetsverktyget Anthology Ally – ett verktyg som gör att du kan förbättra tillgängligheten för studenter genom alternativa format och tillgänglighetsanalys. Anthology Ally fungerar sömlöst i lärplattformen.

Avdelningen för studentservice och utbildningsadministration har samlat viktig information för dig som är ämnes- och programansvarig och för dig som är prefekt och avdelningschef, inför sista anmälningsdag och bedömningar av anmälningar till hösten 2023.

Fler nyheter