Studieverkstaden

Vill du bli lära dig mer funktionella sätt att studera på och samtidigt utvecklas som person? Ta del av Studieverkstadens aktiviteter!

Studieverkstaden har sommaruppehåll och hälsar alla studenter välkomna åter hösten 2021!
Trevlig sommar! 

Personer som jobbar tillsammans vid ett skrivbord

Genom att delta i Studieverkstadens aktiviteter kan du vässa din studieteknik, lära dig mer om akademiskt skrivande, informationssökning, referenshantering men också strategier för att må bra under din studietid. Att delta i aktiviteterna är gratis och vi finns här för dig – oavsett vilken nivå eller vad du studerar.
 
Studieverkstadens uppdrag är att bidra till att så många studenter som möjligt självständigt klarar av sina studier och når bra studieresultat, oavsett bakgrund och förutsättningar.

Aktiviteter

Studieverkstadens aktiviteter och program ändras från termin till termin, kom ihåg att hålla dig uppdaterad och tipsa gärna andra om att delta.

Utbytesstudier våren 2022 - information och stöd inför ansökan

Sen ansökan för utbytesstudier är öppen under perioden 1 augusti - 6 september för våren 2022. Behöver du hjälp med din ansökan om nominering för utbytesstudier? Välkommen på informationsträff med Studie- och karriärvägledarna.

Senast granskad: