Förbereda kurs- och programutbud

Här hittar du övergripande information och material för dig som planerar utbud, skapar kurs- och utbildningsplaner och beställer kurs- och programtillfällen som ska annonseras.

Nyheter

Nu startar en arbetsgrupp som ska undersöka användningen av artificiell intelligens (AI) i utbildning. Uppgiften är att utforska möjligheterna att använda AI som stöd i undervisning och bedömning inom högre utbildning, samt skapa bättre lärandemöjligheter.

Nu är det dags för nästa steg i implementationen av lärplattformen och det är dags för lärare att få testa lärplattformen i befintliga kurser. Låter det intressant? Bli en del av pilotprojektet.

Delta på ett webbinarium om tillgänglighetsverktyget Anthology Ally – ett verktyg som gör att du kan förbättra tillgängligheten för studenter genom alternativa format och tillgänglighetsanalys. Anthology Ally fungerar sömlöst i lärplattformen.

Avdelningen för studentservice och utbildningsadministration har samlat viktig information för dig som är ämnes- och programansvarig och för dig som är prefekt och avdelningschef, inför sista anmälningsdag och bedömningar av anmälningar till hösten 2023.

Fler nyheter