Kurs KI1048

Kinesiska I med didaktisk inriktning

30 högskolepoäng
Grundnivå

Start vecka 36, 2020

Den här kursen riktar sig till studenter som har en grundläggande kunskap i det kinesiska språket. Den här kursen förbereder studenterna inför deras kommande yrke som språklärare. Ett övergripande mål för kursen är att studenterna utvecklar ett självständigt förhållande till de egna studierna samt att kritiskt reflektera kring det egna lärandet. Välkommen till den här kursen!

Startar och slutar:
v36, 2020 - v2, 2021
Studietakt:
100%
Studieort:
Flexibel (Falun)
Undervisningstid:
Dag
Studieform:
Distans
Språk:
Svenska, kan komma att ges på Engelska
Övrigt:
P: Ges endast som del av ett program.
Ej sökbar som fristående kurs.
Behörighetskrav:
  • Grundläggande behörighet
    Du behöver också: Engelska B, Samhällskunskap A, Kinesiska steg 3.
    Eller: Engelska 6, Samhällskunskap 1b / 1a1+1a2 /, Kinesiska 3
    (Områdesbehörighet 6c/A6c)
Anmälningskod:
HDA-H35MR
Huvudområde:
Nätbaserad utbildning
Obligatoriska träffar :
3 fysiska
44 online
Datorvana:

Surfa på internet, läsa och skicka e-post, använda ett ordbehandlingsprogram (exempelvis Word). Koppla in en kamera och ett headset till datorn och med instruktioner installera ett program.

Datorkapacitet:

Tillgång till dator (ej mini pc, surfplattor och liknande) och bredbandsuppkoppling, minst 1 Mbit/s för att ta emot filer och 0,5 Mbit/s för att skicka filer (ej mobilt bredband, detta då mobilt bredband kan variera väldigt mycket i hastighet).

Genomförande:

Högre grad av nätbaserad kommunikation där vår lärplattform (Learn) samt vårt e-mötessystem Zoom är en naturlig del i utbildningen. Vanligtvis sker möten nätbaserat med ljud och rörlig bild. Föreläsningar kan direktsändas, alternativt tillgängliggöras i efterhand via nätet.