Viktor läser idrottstränarprogrammet

– Det är en guldchans i livet att verkligen få lära och specialisera sig på det man brinner för, säger Viktor.

Porträttbild

Jag letade efter en utbildning som stämde överens med mina intressen och tränarprogrammet hade precis det jag letade efter.

Jag trivs superbra på programmet, det har allt jag letade efter och mer därtill. Några av mina favoritämnen jag har idag blev jag introducerad för under utbildningen.

Jag kollade på olika universitet och högskolor i Sverige men Högskolan Dalarna hade precis det programmet jag letade efter och det låg relativt nära.

Biblioteket och friidrottshallen är det bästa i Falun. Biblioteket är verkligen häpnadsväckande första gången man går in och friidrottshallen är ett bra komplement till utbildningen.

På fritiden tränar och jobbar jag mest, annars tillbringar jag så mycket tid som möjligt med min sambo, familj och mina vänner.

I framtiden vill jag gärna starta ett projekt med någon kommun eller landsting. Projektet skulle syfta på träning och fysisk aktivitet för äldre och varför det är så viktigt för dem och samhället. 

Jag behöver nödvändigtvis inte förändra världen. Så länge jag hjälper någon och förändrar världen för den till det bättre så känner jag att jag har gjort det jag vill och ska.

Jag kan göra skillnad genom att ta det jag lärt mig på Högskolan Dalarna och förbättra livet för så många som möjligt inom hälsa. 

Kom in med ett öppet sinne och ta in så mycket du kan. Det är en guldchans i livet att verkligen få lära och specialisera sig på det man brinner för.

Senast granskad:
Senast granskad: