Bie, K. (2014). Reflektionshandboken för pedagoger (1 uppl.). Malmö: Gleerups. ISBN: 9789140688255
Läsanvisning:Valda delar, se instruktioner i kurshandboken
Bok / Antologi
Blomström, V., & Wennerberg, J. (2021). Akademiskt läsande och skrivande (2 uppl.). Lund: Studentlitteratur. ISBN: 9789144151045
Läsanvisning:Valda delar, se instruktioner i kurshandboken
Bok / Antologi
Dimenäs, J. (2020). Vetenskap och beprövad erfarenhet : forskningsmetodik för förskollärar- och lärarprofessionen (Första upplagan). Stockholm: Liber. ISBN: 9789147129188
Insulander, E., & Selander, S. (Red.). (2023). Att bli lärare (Tredje upplagan). Stockholm: Liber. ISBN: 9789147147489
Bok / Antologi
Larsson, E., & Westberg, J. (Red.). (2019). Utbildningshistoria : en introduktion (Tredje upplagan). Lund: Studentlitteratur. ISBN: 9789144121192
Bok / Antologi
2. Didaktiska grundfrågor
Insulander, E., & Selander, S. (Red.). (2023). Att bli lärare (Tredje upplagan). Stockholm: Liber. ISBN: 9789147147489
Bok / Antologi
Fejes, A., Muhrman, K., & Nyström, S. (Red.). (2020). Om vuxenutbildning och vuxnas studier : en grundbok (1 uppl.). Lund: Studentlitteratur. ISBN: 9789144133294
Bok / Antologi
Säljö, R. (2022). Lärande : en introduktion till perspektiv och metaforer (Andra upplagan). Malmö: Gleerups. ISBN: 9789151106878
Aspelin, J. (2010). Sociala relationer och pedagogiskt ansvar (1 uppl.). Malmö: Gleerup. ISBN: 9789140668882
Läsanvisning:Valda delar, se instruktioner i kurshandboken
Bok / Antologi
Bergseth, L., Granath, C., & Sköld, J. (2020). Digital kompetens och källkritik i praktiken : metodhandbok med undervisningsexempel (Första upplagan). Stockholm: Sanoma utbildning. ISBN: 9789152357804
Läsanvisning:Valda delar, se kurshandboken
Bok / Antologi
De Leyn, T., Waeterloos, C., De Wolf, R., et al. (2021). Teenagers’ reflections on media literacy initiatives at school and everyday media literacy discourses. Journal of Children and Media, 16(2), 221-239. DOI: 10.1080/17482798.2021.1952463
På du.se använder vi kakor (cookies) för att ge dig en bra upplevelse på vår webbplats. Med hjälp av webbanalys kan vi anpassa webbplatsen ytterligare. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.