Tyska: Introduktionspaket I i Tyska
Start vecka 35, 2022
Inga förkunskapskrav - du behöver inte kunna någon tyska alls för att börja på kursen.
Kurspaketet sträcker sig över två terminer.
I detta kurspaket ingår kurserna Tyska: Grundläggande kurs I som ges termin 1 och Tyska: Grundläggande kurs II som ges termin 2.
Genom att läsa kurspaketet Introduktionspaket I i Tyska, får man automatiskt en plats i fortsättningskursen Tyska: Grundläggande kurs II och behöver inte söka den separat.
Kurserna Grundläggande kurs I och II ersätter kurserna Tyska för nybörjare I och II.
Kurserna består av fyra delmoment var som bygger på varandra.
Inom kursen finns det obligatoriska online-träffar som äger rum i ett virtuellt klassrum vid bestämda tider. (Det finns inga fysiska sammankomster.) Likaså bygger kursen på självständigt arbete med uppgifter som delas ut veckovis.
Du hittar mer information om kurserna i kursrummen i Learn. Logga in som gäst och ta del av några av de första uppgifterna redan före kursstart.
Länken till kursrummet och litteraturlistan mm till första kursen finns här: https://www.du.se/sv/Utbildning/kurser/kurs/?code=TY1067
Vid frågor kontakta Andrea Schwachenwald asc@du.se
- Studietakt:
- 25%
- Studieort:
- Flexibel (Falun)
- Undervisningstid:
- Blandad
- Studieform:
- Distans
- Språk:
- Tyska
- Behörighetskrav:
-
- Grundläggande behörighet
- Anmälningskod:
- HDA-H3CW3
- Obligatoriska träffar :
- 0 fysiska
- 0 online
- Datorvana:
-
Surfa på internet, läsa och skicka e-post, använda ett ordbehandlingsprogram (exempelvis Word). Koppla in en kamera och ett headset till datorn och med instruktioner installera ett program.
- Datorkapacitet:
-
Tillgång till dator (ej mini-pc, Chromebook, surfplattor och liknande) och bredbandsuppkoppling, minst 1 Mbit/s för att ta emot filer och 0,5 Mbit/s för att skicka filer (ej mobilt bredband, detta då mobilt bredband kan variera väldigt mycket i hastighet).
- Genomförande:
-
Högre grad av nätbaserad kommunikation där vår lärplattform (Learn) samt vårt e-mötessystem Zoom är en naturlig del i utbildningen. Vanligtvis sker möten nätbaserat med ljud och rörlig bild. Föreläsningar kan direktsändas, alternativt tillgängliggöras i efterhand via nätet.