Anmälan till PAL-dag på temat ”Du måste ändra ditt sätt att rekrytera! Nu!”

En eftermiddag med föreläsning och workshop.

Den 16 oktober kl. 12 – 16.30 inbjuds du till PAL-dag som inleds med möjlighet att anmäla sig till gemensam lunch som PAL bjuder på och därefter (från 13.00) föreläsning och workshop kring behovet av förändrat rekryteringsbeteende.

Efter lunch inleder Jan Sundqvist, arbetsmarknadsanalytiker på Svenskt arbetsmarknadsanalytiskt centrum (Svamac), med att förklara och beskriva de utmaningar kring kompetensförsörjning som vi står inför.

Därefter diskuterar vi tillsammans kring hur vi kan rekrytera annorlunda och försöker identifiera framgångsfaktorer för att säkra kompetensförsörjningen. Vi kommer hålla till på Dalarna Science Park, Borlänge under hela eftermiddagen.

Kompetensfrukost

Vi vill också informera om möjligheten att inleda dagen med en Kompetensfrukost som Kraftplan bjuder in till där Johan Nestor, som efter 19 år inom IKEA har valt att börja på Kraftplan som verksamhetsledare, kommer att prata om Ledarskap och en attraktiv företagskultur. Kraftplan bjuder på frukost och möjligheten att träffa andra personer som också brinner för HR och ledarskap.
Plats: Dalarnas Science Park, Forskargatan 3 Borlänge
När: Onsdagen 16 oktober Klockan 07:30 - 09:00.

Varmt välkommen!

Sponsorer för dagen: dalPAL, Kraftplan, Personal och arbetsliv (PAL), Högskolan Dalarna, Svenskt arbetsmarknadsanalytiskt centrum (Svamac) och Arbetsförmedlingen.

Anmälan

Sista dag för anmälan har passerat.

Observera att anmälan är bindande och du måste avanmäla dig vid förhinder. Avanmälan görs senast måndag 14/10 kl. 12.00 till Karin Hillman ordforande@dalpal.se – avanmäler du dig inte i tid bekostas maten under dagen (lunch) på egen hand.

Senast granskad:
Senast granskad: