Nyheter Institutionen för hälsa och välfärd

Publicerad
Kategorier
Visa som:
UKÄ:s (Universitetskanslersämbetet) bedömning är en viktig bekräftelse på våra åtgärder för att stärka utbildningskvalitet.
Nyhet
Institutionen söker två proprefekter till uppdrag i tjänst omfattande 40% vardera för en 3-årsperiod med början så snart som möjligt. Möjlighet finns till förlängning under en treårsperiod.
Nyhet
Vi har en vakans gällande lokalt arbetsmiljöombud på institutionen.
Nyhet
Ny ledamot sökes! Ett uppdrag som ledamot av Utskott för kurs- och utbildningsplaner (UKU), tidigare Beredningsgrupp för kurs- och utbildningsplaner (BKU) för Institutionen för hälsa och välfärd behöver tillsättas omgående.
Nyhet
Vi har tre nya docenter på institutionen!
Nyhet
Den senaste tiden har ett antal nya regelverk fastställts av utbildnings- och forskningsnämnden (UFN). Reglerna är utformade för att främja god kvalitet.
Nyhet
Maria Svedbo Engström, universitetslektor och programansvarig för sjuksköterskeprogrammet vid Högskolan Dalarna, har valts till ny ordförande för NKSE:s styrelse.
Nyhet
Högskolan Dalarna har befordrat Camilla Udo till professor i socialt arbete.
Nyhet
Veronica Sjöberg disputerar i ämnet vårdvetenskap med avhandlingen "eVIS – A digital support for physical activity in patients with chronic pain” den 24 november 2023.
Nyhet
En kvinna sitter vid en bärbar dator.
För 1,5 år sedan lanserades högskolans medarbetarwebb och nu genomförs en webbplatsundersökning för att samla in åsikter om webbplatsen.
Nyhet
Var med och rösta fram de tre lärarrepresentanterna till högskolestyrelsen. Du kan rösta till och med onsdag 26 april klockan 24.00 i den digitala vallokalen. Välkommen!
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "Framtid".
Valet till utbildnings- och forskningsnämnden (UFN) och forskarutbildningsnämnden (FUN) är nu avslutat. Valresultatet har nu godkänts och ledamöterna utsedda. Ta del av valresultatet och se vilka som är de nya kollegiala ledamöterna.
Nyhet
Ta del av de nominerade och valberedningens förslag till lärarrepresentanter i högskolestyrelsen. Valet öppnar 24 april och pågår till 26 april.
Nyhet
Än finns det möjlighet att nominera kandidater till uppdraget som lärarrepresentant i högskolestyrelsen. Nominera senast 11 april.
Nyhet
Under fredagen 24 mars och lördagen 25 mars samlades ett 90-tal lärare i idrott och hälsa från hela Sverige för fortbildning på Högskolan Dalarna. Idrottslärarstämman arrangeras årligen av Svenska Idrottslärarföreningen och i år var Högskolan Dalarna värd för arrangemanget.
Nyhet
Är du intresserad av att vara med och påverka högskolans utveckling eller vet du någon som du tycker skulle passa för uppdraget? Nominera senast 11 april.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "kvalitet" på.
Är du intresserad av att arbeta med högskoleövergripande kvalitetsfrågor? Ställ upp i valen till utbildnings- och forskningsnämnden (UFN) eller forskarutbildningsnämnden (FUN). Du kan även nominera någon som du tycker skulle vara en bra kollegial ledamot. Nominera senast 15 mars.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "ansvar" på.
Snart är det val till UFN och FUN. Ta del av de preliminära vallängderna och se om du är röstberättigad.
Nyhet
Mugg Högskolan Dalarna logotyp bord inomhus.
Under februari gavs möjlighet att via ett formulär på medarbetarwebben bidra med synpunkter och idéer till den faktainsamling som pågår med anledning av lokalisering av de sammanhållna akademiska miljöerna. 120 svar har inkommit.
Nyhet
En person som sitter vid en laptop och jobbar/studerar.
Har du tankar och synpunkter om lokaliseringen av de sammanhållna akademiska miljöerna? Fram till den 17 februari har du möjlighet att dela med dig tankar via ett webbformulär. Ett stort antal synpunkter har redan inkommit, men alla synpunkter välkomnas.
Nyhet