Bellardini, H., Henriksson, A., & Tonkonogi, M. (2009). Tester och mätmetoder för idrott och hälsa (1 uppl.). Stockholm: SISU idrottsböcker. ISBN: 9789185433131
Bok / Antologi
Jeukendrup, A. E., & Gleeson, M. (2019). Sport nutrition (Third edition.). Champaign, IL: Human Kinetics. ISBN: 9781492529033
Ytterligare litteratur/artiklar kommer att publiceras i kursrummet under kursens gång.
Text
Referenslitteratur
Abrahamsson, L. (Red.). (2013). Näringslära för högskolan : från grundläggande till avancerad nutrition (senaste upplagan). Stockholm: Liber.
Bok / Antologi
Bakkman, L. (2017). Maten bakom resultaten (senaste upplagan). Stockholm: Norstedts. ISBN: 9789113080628
Bok / Antologi
Tonkonogi, M., & Bellardini, H. (2014). Träna bort övervikten med Fatrex (1 uppl.). Stockholm: SISU idrottsböcker. ISBN: 9789187745232
Bok / Antologi
På du.se använder vi kakor (cookies) för att ge dig en bra upplevelse på vår webbplats. Med hjälp av webbanalys kan vi anpassa webbplatsen ytterligare. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.