Information inför ansökningsprocessen och terminsstart till hösten 2022

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Här kommer lite tips och råd inför sommaren och terminsstarten till hösten.
Tre personer sitter vid en bärbar dator. Den ena har handen på tangentbordet och håller på att skriva.
Johnér Bildbyrå

Lägg upp information i Learn

Kom ihåg att lägg upp information i era kursrum i Learn för studenter som söker information om våra utbildningar i höst. Använd gärna mallarna som finns framtagna, du hittar dem längst ner på sidan för kommunikation till sökande.

När det finns information i kursrummen så underlättar det både för studenter som själva söker fram information och för supporten när de ska svara på frågor från studenter under sommaren.

Kommunikationsinsatser inför studiestart

På medarbetarwebben kan du se vilken information som studenter som sökt till Högskolan Dalarna får under ansökningsprocessen fram till att de blir antagna.

Kommunikationsinsatser inför studiestart

Studentstöd

Det finns ett brett stöd för studenter som behöver olika former av stöd, bland annat:

Hela högskolan utbud av stöd finns samlat under ingången Stöd och Service på studentwebben .

Beställning av tillfällen

Vi vill påminna en gång till om att det är hög tid att beställa tillfällen för utbildning som ska ges under våren 2023. Kontakta studieadministrationen via support@du.se för att beställa tillfällen eller om du har några frågor om beställning.

Kom ihåg att använda support@du.se

Via supporten kan både du som undervisar och studenter få svar på frågor som exempelvis registrering, intyg. Learn, Zoom, antagning, tillgodoräkning, examination, examen och lokaler eller it.

Supporten når ni genom att skicka e-post till support@du.se, ringa 023-77 88 88 eller besöka supportcaféet som finns i Zoom för att få hjälp.

Senast granskad:
Senast granskad: