Nyheter Institutionen för språk, litteratur och lärande

Publicerad
Kategorier
Visa som:
Fyra kandidater sökte tjänsten som prefekt på institutionen för språk, litteratur och lärande. En slutkandidat utsågs, men valde att tacka nej till tjänsten i slutskedet av processen.
Nyhet
Porträttbild BethAnne Paulsrud
BethAnne Paulsrud, docent i engelska, har fått stipendium för att undervisa vid The Chinese University of Hong Kong under höstterminen via Stiftelsen för internationalisering av högre utbildning och forskning (STINT) .
Nyhet
Sista dag för ansökan till uppdraget som prefekt på institutionen för språk litteratur och lärande har nu passerat och totalt har 4 kandidater har visat intresse för uppdraget.
Nyhet
Nu har du möjlighet att söka eller nominera kandidater till uppdraget som prefekt för institutionen språk, litteratur och lärande.
Nyhet
Var med och rösta fram de tre lärarrepresentanterna till högskolestyrelsen. Du kan rösta till och med onsdag 26 april klockan 24.00 i den digitala vallokalen. Välkommen!
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "Framtid".
Valet till utbildnings- och forskningsnämnden (UFN) och forskarutbildningsnämnden (FUN) är nu avslutat. Valresultatet har nu godkänts och ledamöterna utsedda. Ta del av valresultatet och se vilka som är de nya kollegiala ledamöterna.
Nyhet
Ta del av de nominerade och valberedningens förslag till lärarrepresentanter i högskolestyrelsen. Valet öppnar 24 april och pågår till 26 april.
Nyhet
Högskolan har beslutat att avbryta den pågående rekryteringsprocessen av prefekt till institutionen för språk, litteratur och lärande.
Nyhet
Än finns det möjlighet att nominera kandidater till uppdraget som lärarrepresentant i högskolestyrelsen. Nominera senast 11 april.
Nyhet
Är du intresserad av att vara med och påverka högskolans utveckling eller vet du någon som du tycker skulle passa för uppdraget? Nominera senast 11 april.
Nyhet
Kom ihåg att nominera kandidater eller om du själv vill söka uppdraget som prefekt för institutionen språk, litteratur och lärande. Sista ansökningsdag är 10 april.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "kvalitet" på.
Är du intresserad av att arbeta med högskoleövergripande kvalitetsfrågor? Ställ upp i valen till utbildnings- och forskningsnämnden (UFN) eller forskarutbildningsnämnden (FUN). Du kan även nominera någon som du tycker skulle vara en bra kollegial ledamot. Nominera senast 15 mars.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "ansvar" på.
Snart är det val till UFN och FUN. Ta del av de preliminära vallängderna och se om du är röstberättigad.
Nyhet
Mugg Högskolan Dalarna logotyp bord inomhus.
Under februari gavs möjlighet att via ett formulär på medarbetarwebben bidra med synpunkter och idéer till den faktainsamling som pågår med anledning av lokalisering av de sammanhållna akademiska miljöerna. 120 svar har inkommit.
Nyhet
En person som sitter vid en laptop och jobbar/studerar.
Har du tankar och synpunkter om lokaliseringen av de sammanhållna akademiska miljöerna? Fram till den 17 februari har du möjlighet att dela med dig tankar via ett webbformulär. Ett stort antal synpunkter har redan inkommit, men alla synpunkter välkomnas.
Nyhet
Närbild på två kaffekoppar på ett vitt bord, en med texten drömmar och en med Högskolan Dalarnas logotyp.
Fakta- och datainsamlingen som pågår både besvarar frågor och väcker nya i processen för lokalisering av de sammanhållna akademiska miljöerna. En viktig fråga som styrgruppen har diskuterat är vilka samarbeten mellan miljöerna som är extra viktiga att ta hänsyn till. Vad tycker du?
Nyhet
Under våren 2023 kommer det vara möjligt att göra platsbesök på nya Campus Borlänge och få en guidad visning på byggarbetsplatsen. Alla medarbetare är välkomna att anmäla sig. Platsbesöken erbjuds en gång per månad – anmälan för besöken under våren är öppen. Första tillfället sker i februari.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "Framtid".
Valet till institutionernas ledningsråd är nu avslutat. Ta del av valresultatet och se vilka som är de nya kollegiala ledamöterna i ditt IL.
Nyhet
En av våra alumner från magisterprogrammet i svenska som andraspråk, Jim Degrenius, har vunnit ASLA's uppsatspris 2022.
Nyhet
Vallokalen är öppen
Person håller i ett lila papper med texten "Rösta".
Nu är det dags att rösta fram kollegiala ledamöter till institutionens ledningsråd, IL. Vallokalen är öppen mellan 10 och 17 oktober 2022.
Nyhet