Nyheter Institutionen för lärarutbildning

Publicerad
Kategorier
Visa som:
Under våren 2023 kommer det vara möjligt att göra platsbesök på nya Campus Borlänge och få en guidad visning på byggarbetsplatsen. Alla medarbetare är välkomna att anmäla sig. Platsbesöken erbjuds en gång per månad – anmälan för besöken under våren är öppen.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "Framtid"
Valet till institutionernas ledningsråd är nu avslutat. Ta del av valresultatet och se vilka som är de nya kollegiala ledamöterna i ditt IL.
Nyhet
Vallokalen är öppen
Person håller i ett lila papper med texten "Rösta".
Nu är det dags att rösta fram kollegiala ledamöter till institutionens ledningsråd, IL. Vallokalen är öppen mellan 10 och 17 oktober 2022.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "möjlighet" på.
Nu kan du nominera dina kandidater till institutionens ledningsgrupp, IL. Detta är en möjlighet för dig att påverka utformningen av ledningsgruppen vid institutionerna – att säkerställa att de du önskar se i ledningen också är nominerade. Alla medarbetare vid högskolan kan nominera kandidater.
Nyhet
Önskar du bli ledamot i utskottet för granskning av utbildning, UGU, vid institutionen för lärarutbildning? Skicka in din intresseanmälan senast den 14 juni.
Nyhet
Sista dag för ansökan till uppdraget som prefekt på institutionen har nu passerat och totalt har fem personer visat intresse för uppdraget.
Nyhet
Elin Eriksson vid spikning för sin avhandling.
Elin Eriksson disputerar i ämnet pedagogiskt arbete med avhandlingen ”Undervisning med stöd av förproducerade material: Ett närmande av naturvetenskap i förskolan” den 11 februari.
Nyhet
En bild med tre kvinnor i en studio.
Tips! Lyssna till avsnittet av Skolverkspodden där Farhana Borg tillsammans med två förskollärare samtalar om sina erfarenheter av hållbarhetsarbete i förskolan.
Nyhet