Nyheter Institutionen för kultur och samhälle

Publicerad
Kategorier
Visa som:
Hög tid att packa klart inför flytten till nya Campus Borlänge! Se till att ha flyttpackat klart innan du går på sommarsemester eller senast 1 augusti. Notera särskilt vad som gäller för dator och skärmar om du inte har en fast arbetsplats på nya campus.
Nyhet
Är du disputerad? Ansök om Stiftelsen för internationalisering av högre utbildning och forskning (STINT) Teaching Sabbatical 2025, senast 2 september 2024.
Nyhet
En justering i tidplanen gör att hyllorna/motsvarande i Hus 26 måste vara tömda senast 24 maj.
Nyhet
Vy genom ett fönster mot en trappa
Med en månad kvar tills att högskolan får nycklarna till nya campus är det flera viktiga datum som bör noteras i kalendern.
Nyhet
6-12 maj cirka kl 16.00-20.00 kommer det sågas i betong i huvudbyggnaden på Campus Borlänge vilket ger störande ljud. Biblioteket kommer hålla stängt. Håll ut, snart är vi på nya Campus Borlänge!
Nyhet
Person som skriver med svart penna på ett brunt papper.
Ska du flytta in på nya Campus Borlänge? Ta del av enkla instruktioner för att packa rätt och lätt.
Nyhet
Flera personer med varselvästar och bygghjälmar står framför en byggnad.
Inflyttningen till nya Campus Borlänge närmar sig och högskolan vill höra din åsikt! Besvara en enkät för att bidra till den bästa förberedelsen för flytten. Samtidigt bjuds du in att delta i de sista platsbesöken inför inflyttningen.
Nyhet
Två informationsträffar arrangeras på Campus Borlänge respektive Campus Falun onsdag och torsdag. Informationsträffarna spelas in och kommer att kunna ses i efterhand.
Nyhet
I garaget under nya Campus Borlänge kommer ett antal parkeringar finnas att hyra. Nu har du möjlighet att lämna din intresseanmälan för att boka ett parkeringsabonnemang. Observera att högskolan inte hanterar administrationen.
Nyhet
All uppsamlingstentamen i sal på Campus Borlänge inför terminsstart hösten 2024, är inställd på grund av campusflytten. Onlinetentamen kommer ske i huvudsak vecka 34-35. 
Nyhet
Tre grå sopkärl med skyltning på.
Nu har miljörum ställts i ordning i både hus 26 och huvudbyggnaden på Campus Borlänge för att det ska vara enkelt för dig att rensa och slänga inför flytten till nya campus. För dig med kontor på Campus Falun ser rutinen i nuläget lite annan ut.
Nyhet
Avspärrningen gäller preliminärt från 20 februari till och med 25 februari. Anledningen är att tunga lyft kommer att genomföras. Respektera hänvisningarna som finns.
Nyhet
Nu har avspärrningarna på Campus Borlänge justerats så det går att ta sig till parkeringen norr om högskolan via gångvägen utanför högskolebyggnaden.
Nyhet
Medarbetare som idag har arbetsplats i huvudbyggnaden på Campus Borlänge och som behöver en arbetsplats i Borlänge efter 16 juni måste under april/maj flytta sin arbetsplats till hus 26.
Nyhet
Studenter som sitter och studerar vid laptop och skriver i ett skrivblock.
– Vi rekommenderar att paviljongen nyttjas i första hand. Vi kommer inte ifrån de störningsmoment som finns inne i huvudbyggnaden, även om dialogen med Huhagen vår hyresvärd pågår, säger Mikael Wetterstrand avdelningschef avdelningen för fastighets- och campusplanering. 
Nyhet
Besök nya campus
Nu finns tio tillfällen under våren då du har möjlighet att besöka nya Campus Borlänge och få ta del av en rundvandring.
Nyhet
Vy över hus
Nu finns preliminära datum för flytten av Campus Borlänge satta, datumen kan komma att uppdateras utifrån hur byggnationen fortlöper.
Nyhet
Inomhus lärosal grupp människor stolar lärare
BethAnne Paulsrud, docent i engelska, fick för precis ett år sedan besked om att hon beviljats ett stipendium av Stiftelsen för internationalisering av högre utbildning och forskning (STINT) för att undervisa vid The Chinese University of Hong Kong under höstterminen 2023. Hur har det gått?
Nyhet
Vy över kontorsarbetsplats. Skrivbordet är i ek, ljudabsorbent och anslagstavla är i grönt.
Nu finns två visningskontor iordningställda på Campus Borlänge som visar hur kontoren på nya campus kommer att se ut. Kontoren kan bokas och du kan redan nu få upplevelsen av att jobba på nya campus där återbrukade möbler blir verklighet.
Nyhet
Efter önskemål från studenter om fler studieplatser har det nu utökats med fler platser på Campus Borlänge samt i närliggande byggnad. De nya platserna kommer göra det lättare för studenter att hitta en lugn och mer produktiv studiemiljö.
Nyhet