Nyheter

Filtrera på
Publicerad
Kategorier
Visa som:
Person sitter vid skrivbord inomhus och tittar på datorskärm.
Enkäten skickas till avdelningschefer den 3 oktober 2022.
Nyhet
Närbild på järnvägsräls.
Tyvärr finns det inte möjlighet att ersätta reseräkningar som är äldre än tre månader, därför är det viktigt att du lämnar in din reseräkning så snart en tjänsteresa är avslutad.
Nyhet
Närbild på doktorshattar och diplom.
I samband med akademisk högtid promoverar Högskolan Dalarna hedersdoktorer. Nu är det dags att nominera 2023 års kandidat/kandidater. Sista dag för nominering är 28 oktober 2022.
Nyhet
ennor, tejp, papper och postitlappar som ligger ett bord. I bakgrunden syns kontrosstolar.
För högskolans tekniska och administrativa personal finns möjlighet om verksamheten tillåter att teckna distansavtal. Annars ska arbete ske på arbetsplatsen.
Nyhet
Lars står på knä vid fem kor i en ladugård.
”Vad får kon att må bra och trivas i ladugården?” Det och svar på flera andra frågor får gymnasieelever svar på under årets ForskarFredag när de lånar in våra forskare till ett besök i klassrummet.
Nyhet
Närbild på kostymer och emblem vid rektors- och professorsinstallation.
Fredagen den 24 mars 2023 anordnar Högskolan Dalarna traditionsenligt Akademisk högtid.
Nyhet
Stenskulptur som föreställer en människa med uppsträckta händer som håller i ett runt föremål, framför byggnad med fönster på Campus Falun
Det finns fortfarande tid att anmäla ditt intresse till hållbarhetsrådets arbetsgrupper. Läs om årets miljörevision, klimatpåverkan från våra inköp samt spana in kommande föreläsningar och seminarier. Eller varför inte inspireras att bjuda in till en ekofrukost?
Nyhet
Skylt med text "inblick"
Som ledamot i institutionens ledningsgrupp handlar det om att ha hela institutionens bästa för ögonen. Vilka som är kollegialt valda ledamöter är upp till dig, därför är det viktigt att du deltar i nomineringsarbetet.
Nyhet
Personer står utomhus håller en banderoll med Pridefärger och texten: Vi skapar öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle.
Högskolan flaggar i samband med Falu Pride Parad 17 september.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "möjlighet" på.
Nu kan du nominera dina kandidater till institutionens ledningsgrupp, IL. Detta är en möjlighet för dig att påverka utformningen av ledningsgruppen vid institutionerna – att säkerställa att de du önskar se i ledningen också är nominerade. Alla medarbetare vid högskolan kan nominera kandidater.
Nyhet