Nyheter

Filtrera på
Publicerad
Kategorier
Visa som:
Bild på Campus Falun
Stödets organisation har under de senaste åren successivt förändrats och har bland annat gått från att vara uppdelat i tre delar fram till 2020, till ett samlat stöd under 2021.
Nyhet
Ny SMS-funktion
Person som håller en mobiltelefon i handen.
Från och med 16 maj kommer SMS som skickas till ditt 023-nummer att levereras precis som ett vanligt textmeddelande till din arbetsmobiltelefon. Du blir alltså inte uppringd och får meddelandet uppläst för dig som tidigare.
Nyhet
Person skriver med blå penna i ett block.
Ta del av den öppna föreläsningen 11 maj om skolans värdegrund i relation till hållbarhetsutmaningar och värdedidaktik. Läs mer om metodstödet som arbetas fram som en effekt av att alla utbildningar på högskolan har fått i uppdrag synliggöra och stärka inslagen av hållbar utveckling.
Nyhet
Kvinna sittandes framför en laptop, på skärmen visas bilder på andra personer.
Under maj kommer de framtagna riktlinjerna för distansavtal för teknisk och administrativ personal att förhandlas på MBL. Datum för när riktlinjerna skall träda i kraft har ännu inte fastställts utan kommer också att förhandlas på MBL.
Nyhet
En grupp personer som dansar Zumba.
Golf. zumba och fyspass är bara några av aktiviteterna under maj. Ica-klassikern pågår fortfarande och du har fortfarande chansen att delta. Dessutom planeras för quiz, padel och paddling.
Nyhet
En hand håller i en sax och klipper av ett lila band.
– Att stå här idag, är en stor och viktig milstolpe för högskolan. Efter 31 år i våra nuvarande lokaler ser vi framemot en stor inflyttningsfest 2024. Det här är det roligaste man kan få göra som rektor – att få vara med vid byggstarten av ett helt nytt campus, säger Martin Norsell.
Nyhet
Två personer skakar hand med varandra över ett skrivbord.
Alla medarbetare ska erbjudas ett medarbetarsamtal. Samtalet är ett sätt att fånga upp frågor om trivsel och är ett viktigt samtal för att organisationen och du som individ ska utvecklas. För att samtalen ska bli bra är det viktigt att du förbereder dig.
Nyhet
Man med t-shirt håller upp en dörr.
Under pandemin har flera utrymmen på högskolan varit låsta. Nu öppnas återigen de allmänna utrymmena, korridorerna och studieytorna upp under vardagar.
Nyhet
Händer som skriver på tangentbord.
Senast innan du går på sommarsemester behöver du ha beställt tillfällen för de utbildningar du vill annonsera till våren 2023. Sker beställningen senare finns ingen garanti att kursen eller programmet går att söka när aktuella antagningsomgångar öppnar.
Nyhet
Porträttbild av prorektor Jörgen Elbe
Onsdagen den 20 april beslutade högskolestyrelsen anta vägledande principer för utvecklingen av högskolans campusområden.
Nyhet