Studentliv

När det är paus i studierna finns det mycket att fylla din fritid med. I studentstäderna Falun och Borlänge hittar du en mängd nöjen och aktiviteter.

Studentlivet är så mycket mer

Högskolan Dalarnas Campus Falun och Campus Borlänge har många roliga och minnesvärda aktiviteter att erbjuda dig som student. Allt från program och studierelaterade föreningar till studentkåren, idrott och fester. Livet som student blir onekligen vad du gör det till!

Är du idrottsintresserad eller kanske brinner du för att vara i naturen? Då är Falun och Borlänge perfekta städer för dig. Det finns många otroliga möjligheter för dig som tycker om idrott och underbar natur för dig som är mer utav en friluftsmänniska. Oavsett vad du gillar finns det flera alternativ att välja mellan.

Besök Visit Dalarna för många bra tips, bland annat vart du kan äta och vad du kan göra.

Dalarnas Studentkår

blobid0.jpg

För Dalarnas Studentkår  är det viktigt att du som student har ett aktivt studentliv – under dygnets alla timmar – både bra studieplatser i skolan och aktivera dig efter du släppt böckerna.

Dalarnas Studentkår är den studentkår som verkar på lärosätet för att säkerställa att du som student har en kvalitativ utbildning och har möjligheten till ett aktivt studentliv.

Om du blir medlem i studentkåren har du tillgång till en rad olika aktiviteter och möjlighet till att engagera dig för ett bättre studieliv!

Läs mer om detta och mycket mer på Dalastudent.se.

Såpafotboll.jpg

Studentstaden Borlänge

Borlänge är den mångkulturella staden med högt tempo och trevligt folk. Här möter du en modern omgivning som andas musik och kreativitet. Borlänge kommun erbjuder många olika evenemang, museum och aktiviteter för alla åldrar året runt. Är du intresserad av vad som är på gång just nu? Besök Borlänge kommuns webbplats för mer information och se om det finns något just för dig.

Studentstaden Falun

Falun är den lilla staden med det stora hjärtat. En mysig miljö och ett levande kulturliv gör staden till en plats där du som student snabbt kommer att känna dig hemma. Här möter tradition det moderna och du får det bästa av två världar.

I Falun tar du dig snabbt igenom stadens kärna men det finns trots detta ett mäng av aktiviteter och nöjen. Du kan hitta aktuell information om evenemang, aktiviteter och nöjen på Falu kommuns webbplats.

Senast granskad:
Senast granskad: