Studentliv

När det är paus i studierna finns det många sätt att fylla din fritid med. I studentstäderna Falun och Borlänge hittar du en mängd nöjen och aktiviteter.

Studentlivet är så mycket mer

Högskolan Dalarnas Campus Falun och Campus Borlänge har många roliga och minnesvärda aktiviteter att erbjuda dig som student. Allt från program och studierelaterade föreningar till studentkåren, idrott och fester. Livet som student blir onekligen vad du gör det till!

Är du idrottsintresserad eller kanske brinner för att vara i naturen? Då är Falun och Borlänge perfekta städer för dig. Det finns många otroliga möjligheter för dig som tycker om idrott och underbar natur för dig som är mer utav en friluftsmänniska. Oavsett vad du gillar finns det flera alternativ att välja mellan.

Besök Visit Dalarna för många bra tips, bland annat vart du kan äta och vad du kan göra.

Studentkåren

Med kåren är du aldrig ensam. Studentkåren är så mycket mer än bara roliga fester och föreningar att engagera sig i. Kåren representerar dig i studiefrågor, för din talan när du blir orättvist behandlad och arbetar för att din utbildning ska hålla god kvalitet. Dalarnas studentkår har ett mycket större inflytande på dina studier än de flesta känner till.

Studentstaden Borlänge

Borlänge är den mångkulturella staden med högt tempo och trevligt folk. Här möter du en modern omgivning som andas musik och kreativitet. Borlänge kommun erbjuder många olika evenemang, museum och aktiviteter för alla åldrar året runt. Är du intresserad av vad som är på gång just nu? Besök Borlänge kommuns webbplats för mer information och se om det finns något just för dig.

Studentstaden Falun

Falun är den lilla staden med det stora hjärtat. En mysig miljö och ett levande kulturliv gör staden till en plats där du som student snabbt kommer att känna dig hemma. Här möter tradition det moderna och du får det bästa av två världar.

I Falun tar du dig snabbt igenom stadens kärna men det finns trots detta ett mäng av aktiviteter och nöjen. Du kan hitta aktuell information om evenemang, aktiviteter och nöjen på Falu kommuns webbplats.

Senast granskad: