Uppdragsutbildning

Behöver du utveckla din egen eller dina medarbetares kompetens? Vi erbjuder uppdragsutbildningar som passar yrkesverksamma inom näringsliv och offentlig sektor.

Utbildningsutbud

Välj ur vårt ordinarie kurs- och programutbud, eller kontakta oss för skräddarsydda lösningar utifrån just dina behov. Om du själv är anställd och ser ett behov av vidareutbildning kan du be din arbetsgivare ta kontakt med oss så att vi tillsammans kan komma fram till den bästa lösningen för dig.

Utbildning inom socialtjänstens utvecklingscentrum (SUD)

Utbildning inom pedagogiskt utbildningscentrum (PUD)

Kompetensutveckling och lärande för arbetslivet (KULA)

Hur går det till?

Utbildningar, som kan ge poäng, kan beställas av företag, myndigheter och organisationer, och det är arbetsgivaren som bestämmer vilka medarbetare som ska delta. Du som deltagare behöver inte ha grundläggande högskolebehörighet eller andra formella bevis på förkunskaper för att kunna gå en utbildning, däremot kan vissa förkunskaper rekommenderas för att du ska kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Enskilda platser på en kurs kan säljas om det finns lediga platser kvar vid kursens start.

Var och när sker utbildningen

Allt enligt överenskommelse, men om det gäller en enskild plats på en kurs gäller ordinarie schema. Utbildningar kan erbjudas på campus, på distans eller på din arbetsplats.

Högskolepoäng och kursintyg

Alla som fullföljt en poänggivande utbildning och blivit examinerad har rätt till de högskolepoäng som utbildningen omfattar. Det gäller oavsett om deltagaren har högskolebehörighet eller inte. En uppdragskurs kan också vara icke poänggivande, då erhåller du som deltagare istället ett kursintyg efter genomgången kurs.

Priser

Uppdragsgivaren betalar för sin personals deltagande på utbildningen och högskolan har som princip alltid full kostnadstäckning.

Senast granskad: