Nyheter Institutionen för information och teknik

Publicerad
Kategorier
Visa som:
Vill bara informera att nu finns det en kort adress till IITs medarbetarwebben
Nyhet
Program i fokus
Detta är det första i en planerad serie att kommunicera både internt och externt de olika program som erbjuds inom vår institution. Först ut är bygg- och samhällsplaneraprogram.
Nyhet
Den 15 maj var det en utställning i Insjön med studenter i årskurs 1 på Bygg- och samhällsplanerarprogrammet, Byggingenjörsprogrammet och Byggteknik – Produktion och förvaltning.
Nyhet
En instruktion inför flytten har tagits fram för att underlätta för dig att packa rätt. Medarbetare som berörs behöver inte vara på plats under flyttveckan men ska ha packat och märkt senast veckan innan flytten. Flyttkartonger finns utställda i lokalerna på Campus Borlänge.
Nyhet
I maj genomförde lärare och studenter vid Högskolan Dalarnas bygg- och planerarprogram en studieresa till Göteborg.
Nyhet
Från och med vecka 21 kommer alla medarbetare inom IIT få ett mejl med ett nyhetsbrev som samlar de senaste nyheterna och kommande kalenderposter från institutionens sida på medarbetarwebben. 
Nyhet
Kunskap om solceller för en bättre och mer hållbar framtid.
Nyhet
Högskolan Dalarna har pågående samverkan med Dellner Couplers. Bara under de senaste två åren har vi samarbetat inom ramen för 7 olika projekt som varit riktigt inspirerande och utvecklande för både parter.
Nyhet
En grävmaskin bryter upp plattor på ett torg.
Under bygget av den tillfälliga paviljongen för undervisning stängs Röda vägen av och biltrafiken leds om 11-17 maj. Entréerna till campus kan användas som vanligt.
Nyhet
Var med och rösta fram de tre lärarrepresentanterna till högskolestyrelsen. Du kan rösta till och med onsdag 26 april klockan 24.00 i den digitala vallokalen. Välkommen!
Nyhet
Löv på marken, träd med gula löv och Campus Borlänge i bakgrunden.
Den 26 april inhägnas en yta utanför Campus Borlänge, där en paviljong ska komma på plats och från hösten ersätta vissa undervisningslokaler. Röda vägen stängs av 8 maj och biltrafiken leds om. Entréerna till campus kan användas som vanligt.
Nyhet
Fokus under 3 dagar med 19 presentatörer inom 14 kategorier var på utvecklingen av vind- och solenergiteknik.
Nyhet
Person håller i ett lila papper med texten "Framtid".
Valet till utbildnings- och forskningsnämnden (UFN) och forskarutbildningsnämnden (FUN) är nu avslutat. Valresultatet har nu godkänts och ledamöterna utsedda. Ta del av valresultatet och se vilka som är de nya kollegiala ledamöterna.
Nyhet
Ta del av de nominerade och valberedningens förslag till lärarrepresentanter i högskolestyrelsen. Valet öppnar 24 april och pågår till 26 april.
Nyhet
Nyligen deltog prefekt Joakim Storck, programdirektör Illias Thomas och 32 studenter från Business intelligence (1 årig magister) och Data Science (2 årig master) programmen i en workshop som hölls av SEB.
Nyhet
Än finns det möjlighet att nominera kandidater till uppdraget som lärarrepresentant i högskolestyrelsen. Nominera senast 11 april.
Nyhet
Är du intresserad av att vara med och påverka högskolans utveckling eller vet du någon som du tycker skulle passa för uppdraget? Nominera senast 11 april.
Nyhet
Kontorshus i rött tegel i tre plan med två garage.
Hus 26 på Trafikverkets område kommer användas för kontor, en byggnad som ligger cirka 300 meter från huvudentrén till Campus Borlänge. En paviljong för undervisning kommer återfinnas utanför entrén till campus och komplettera högskolans lokaler.
Nyhet
För information, nedan finns 2 länkar. En som ge vägledning för att på olika sätt marknadsföra en utbildning och en med information till potentiella studenter.
Nyhet
Pedagogiskt priset delas ut av Dalarnas studentkår och detta året går det till Ola Nääs som ska uppmärksammas under kommande Akademisk högtid.
Nyhet