Utmärkelse för akademisk excellence till docent Jonathan White

För sitt arbete som granskare har Jonathan White tilldelats den prestigefyllda Journal Reviewer Award från IGI Global.
Jonathan framför fasaden Högskolan Dalarna.

IGI Global, en ledande förläggare baserad i USA, har sedan 2012 haft Jonathan som granskare i tre av sina vetenskapliga tidskrifter. År 2017 publicerade de även en monografi av honom. Årets utmärkelse inom fältet Utbildning.

Jonathan själv uttrycker sin glädje över utmärkelsen:

– Det är jätteroligt att få en sådan utmärkelse. Som granskare gör man mycket arbete på fritid utan att bli erkänd, så det är kul att få någonting efter allt arbete.

Han betonar vikten av tydlighet och noggrannhet i sitt granskningsarbete:

– Som granskare försöker jag alltid vara tydlig i återkoppling och särskilt koncentrerar mig på beskrivningen av metod, statistik och resultat. Jag tycker att många som skriver artiklar ofta inte tänker på att andra läser artiklar som inte är vana med varje sorts statistik och metod. Då måste man som författare alltid förklara vad man har gjort och vad resultaten betyder. Jag tycker det är därför jag har fått utmärkelsen.

Vi är stolta över att ha en så dedikerad och kompetent kollega som Jonathan White och ser fram emot hans fortsatta framgångar och bidrag till vår högskola.

IGI Global motivering till priset:

Översatt till svenska:

Din exceptionella hängivenhet, insiktsfulla feedback och ovärderliga bidrag har inte gått obemärkta förbi. Dina granskningar har konsekvent visat på en djup förståelse för ämnet, uppmärksamhet på detaljer och ett engagemang för att upprätthålla de högsta standarderna för vetenskaplig excellens.

Som erkännande för dina enastående insatser är vi glada att presentera dig med ett certifikat som hedrar din prestation som en framstående granskare. Detta certifikat fungerar som ett bevis på vår uppskattning för din betydande roll i att upprätthålla kvaliteten och integriteten i vår publikationsprocess.

Senast granskad:
Senast granskad: