Uppdatera din profilsida och ta en ny profilbild

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Alla anställda har en profilsida på du.se. I slutet av april kommer den att förändras. Nytt utseende och ett nytt sätt att presentera innehållet gör att du bör se över din profilsida. Under maj erbjuder vi dessutom tillfällen för fotografering i Falun och Borlänge.
Kvinna med ljus tröja och ljust hår med svart rosett sittandes vid en datorskärm vid ett fönster
Från och med 1 april kan du redigera din nya profilsida och förhandsgranska den. Den 28 april lanseras den nya profilsidan och din nuvarande släcks. Malin Kull

Redigera och uppdatera din profilsida

Som medarbetare på högskolan har du en profilsida på du.se – en sida om dig som visas vid sökning på ditt namn. Profilsidan är ett sätt för dig att presentera dig utifrån din roll på högskolan. Sidan skapas automatisk på svenska och engelska och innehåller grundläggande uppgifter som kontaktuppgifter och tillhörighet.

Du kan själv komplettera din profilsida när du vill genom att lägga till ytterligare information om exempelvis bakgrund, arbetsuppgifter och forskning.

Få stöd och inspireras av dina kollegor

En stödsida finns framtagen för att du ska få tips och stöd när du skriver om dig. Till exempel att du ska skriva i jag-form. Där finns också flera andra kollegors inspirerande profilsidor att ta del av.

Ta del av tips för din stödsida och inspireras

Välkommen: Hjälpstuga och fotografering – få stöd och tips för din profilsida

Få hjälp av avdelningen för kommunikation kring hur du ska formulera dig så att din profilsida blir tilltalande och intressant, eller ställ frågor om redigeringsverktyget. Passa på att fotografera en ny profilbild

Anmäl dig till hjälpstugan

 • Digital hjälpstuga
  26 april kl 09.00-10.00
  Lokal: Zoom-möte
 • Hjälpstuga med fotografering, Campus Falun
  11 maj kl 12.15-13.00
  Lokal: Avdelningen för kommunikation, Hyttan, Campus Falun
 • Hjälpstuga med fotografering, Campus Borlänge
  12maj kl 13.00-13.30
  Lokal: Studion (344), Campus Borlänge
Senast granskad:
Senast granskad: