Invigning och spännande hållpunkter för nya campus

Med en månad kvar tills att högskolan får nycklarna till nya campus är det flera viktiga datum som bör noteras i kalendern.
Vy genom ett fönster mot en trappa
Den 2 september, kommer "Kunskapstrappan" ha en viktig roll när invigning av Campus Borlänge sker. Fotot är taget 2 maj 2024. Rebecca Andersson

Vi stänger på Röda vägen

Den 14 juni stänger biblioteket för att påbörja sin flytt. Böcker som du lånat från biblioteket i Borlänge kommer att få förlängd lånetid. Biblioteket öppnar igen 2 september. Om du ändå behöver lämna tillbaka böcker under sommaren kan du lämna dem på Campus Faluns bibliotek, skicka dem med posten till Campus Faluns bibliotek eller lämna dem till ditt lokala folkbibliotek i Dalarna.

Den 20 juni stänger receptionen i Borlänge och både medarbetare och studenter hänvisas till Campus Falun för personlig hjälp. Du kan som alltid nå receptionen och växeln via telefon 023-77 80 00 och kontakta support@du.se.

Den 20 juni genomförs även den sista tentamen.

Från den 5 juli har högskolan inte längre tillträde till huvudbyggnaden på Campus Borlänge, samma sak gäller Hus-P paviljongen från och med 14 juli.

Välkommen till din nya arbetsplats!

Från den 5 augusti välkomnas alla medarbetare med kontor på plan 3 på nya Campus Borlänge till sina nya arbetsplatser. Och från och med 12 augusti välkomnas alla medarbetare med kontor på plan 2 och 1 till sina nya arbetsplatser. I samband med detta kommer dina flyttkartonger vänta på dig för att packas upp. Stöd för att hitta rätt i lokalerna och komma på plats på ett bra sätt kommer också finnas.

Den 27 och 29 augusti kommer det finnas möjlighet att ta del av visningar i lokalerna med fokus på de möjligheter som finns i lärmiljön. Se kommande kalenderhändelse. 

En vecka av festligheter

Den 2 september kl 09.30 öppnas dörrarna till nya campus och kl 10.00 hålls en invigningsceremoni där Kunskapstrappan som möter dig i entréen till Campus Borlänge kommer stå i centrum. Under veckan 2-6 september kommer aktiviteter att ske varje dag runt lunch.

Den 4 september kl 16.00–18.00 välkomnas den som önskar, ”allmänheten”, att få upptäcka nya campus. Här blir en chans för dig att även visa upp din nya arbetsplats för familj och vänner, och en möjlighet för dig som inte har arbetsplats på Campus Borlänge att ta del av miljön. Fler tillfällen för inspiration och visning av nya campus för dig som medarbetare kommer också arrangeras – är din avdelning intresserad av en visning hör av dig via support@du.se.

I samband med invigningen övergår nya Campus Borlänge till att benämnas Campus Borlänge i högskolans kanaler.  

Tips: Från kl 11.00 den 2 september kan programstarter ske för nya studenter på Campus Borlänge vilket kommunicerats via mejlutskick till programansvariga. Observera att ingen fysisk introduktion till Högskolan Dalarna (tidigare kallat välkomstceremoni) kommer att ske utan kommer ske digitalt. 

Senast granskad:
Senast granskad: