Högskolan flyttar in som planerat på nya campus

– Vi kommer flytta in enligt den takt vi har planerat för även om det fortsatt kommer vara en byggarbetsplats en tid framåt, berättar Renée Wingero, högskolans projektledare för nya Campus Borlänge, vid avdelningen för fastighets- och campusplanering.
Vy över byggnad i trä.
Högskolan har en god planering för både in- och utflytt av Campus Borlänge. Linnea Hinz

Högskolan kommer inte ta över nya Campus Borlänge den 1 juni som det tidigare kommunicerats, men som medarbetare och student kommer detta inte innebära någon skillnad.

Medarbetare välkomnas 5 augusti respektive 12 augusti till sina nya arbetsplatser beroende på var man har sin kontorsarbetsplats. Den 2 september välkomnas studenterna till nya campus i samband med att terminen startar, och den 4 september välkomnas allmänheten att upptäcka nya campus i samband med ett öppet hus. Under sommaren arrangeras också två platsbesök för medarbetare. 

– Juni kommer vara intensiv för både NCC som bygger åt vår hyresvärd Diös, men också för oss från högskolans sida med de installationer vi gör och själva inflyttningen. När högskolan sedan övertar byggnaden, vilket vi inte vet när det kommer ske än, måste vi dessutom lägga i ytterligare en växel. Men, vi har en väldigt god planering för både in- och utflytt och många som gör sitt yttersta för att möjliggöra allt, säger Renée Wingero. 

Kontakt

Det är många som arbetar för att flytten ska fungera väl, hör av dig till support för allmänna frågor om du inte hittar svaret på informationssidorna om flytten eller sidan om nya campus.

support@du.se
Kontakt: Flyttsamordnare

Har du specifika frågor om flytten och packning? Hör av dig till högskolans flyttsamordnare.

Jerk Hedberg
Flyttsamordnare för flytten till nya Campus Borlänge
Senast granskad:
Senast granskad: