Hantera fakturor under sommaren

Kom ihåg att godkänna och attestera leverantörsfakturor även i sommar så att högskolan undviker dröjsmålsräntor/inkassokostnader på fakturor. Du loggar in i systemet precis som vanligt var du än befinner dig. Alternativt kan en ersättare utses. Som chef, påminn även dina medarbetare.

Om godkännare eller attestant i Agresso ska ändras rapporteras det av chef till ekonomisupport@du.se med:

  • Namn på ersättaren
  • Från och till datum när personen går in som ersättare

Särskilda beslut måste upprättas om attestanter som inte följer delegationsordningen utses, se bilaga Rektors och verksamhetschefers delegationer vid Högskolan Dalarna (2021/1036).

Begränsad bemanning och stöd – tänk på det vid planeringen

Under veckorna 29–31 är bemanningen på enheten för ekonomi och redovisning begränsad, därför kan vi inte hjälpa till med brådskande betalningar eller kortbetalningar dessa veckor.

Vill du vara säker på att du får den hjälp du behöver?
Kontakta enheten för ekonomi och redovisning senast vecka 28 (8–12 juli) eller från vecka 32. Skicka in ditt ärende till ekonomisupport@du.se.

Begränsat stöd från verksamhetsekonomer

Under veckorna 29–32 är verksamhetsekonomer inte tillgängliga för ekonomiska frågor. Om du behöver hjälp med kalkyler eller har andra frågor kring ekonomi som inte kan vänta till vecka 33, ta kontakt med er verksamhetsekonom under vecka 28 (8–12 juli).

Senast granskad:
Senast granskad: