Dags för avslutningsceremoni

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Fredag 3 juni arrangeras vårens avslutningsceremoni i Guide Arena, Falun. Cirka 2000 kommer att delta totalt i ceremonin som genomförs i två omgångar. Mingel kommer att ske på högskolan.

Efter fyra digitala avslutningsceremonier som konsekvens av pandemin genomförs nu ceremonin på traditionellt vis, där studenter träffas och firar tillsammans på plats i Guide Arena. Cirka 300 studenter kommer delta vid respektive ceremoni och tillsammans med anhöriga deltar cirka 1000 vid varje ceremoni. Avslutningsceremonin är till för programstudenter som har avslutat eller avslutar sina studier vid Högskolan Dalarna VT22.

– Vi testar ett nytt upplägg med två ceremonier för att möjliggöra att alla som vill delta får plats och kan ta med sig anhöriga. Det här är en viktig dag för studenterna och högskolan, säger Lena Frölander, eventkoordinator.

Prodekan Katarina Dodou är konferencier och tal kommer hållas av rektor, kårordförande och två alumner. Dessutom kommer det vara livemusik. Medarbetare vid högskolan är välkomna att ta del av ceremonin om plats finns, studenter och deras anhöriga prioriteras.

Efter ceremonin i Guide Arena välkomnas studenter och deras anhöriga till mingel utanför Norra entrén till högskolan. Vid dåligt väder flyttas minglet in till Ljusgården, Campus Falun.

Program avslutningsceremoni

Nyhet på du.se:

600 studenter firade sin examen
 

Senast granskad:
Senast granskad: