Zoom

Zoom är ett verktyg för möten. Här finns instruktioner för hur du kommer igång.

Kom igång

Här finns information om vilken uppkopplingshastighet och utrustning du behöver för att delta i ett digitalt möte i Zoom samt instruktioner för att installera Zoom, inloggning och var du hittar dina digitala möten. Vi rekommenderar att du använder Zoom via dator.

Delta i digitalt möte

Tips och rekommendationer om inställningar för ljud, bild och kommunikation under pågående digitalt möte.

Säkerhet

Du som är värd för ett digitalt möte har tillgång till funktioner för att säkerställa säkerheten i mötet. Du kan till exempel skapa väntrum eller avlägsna deltagare från ett digitalt möte.

För dig som vill veta mer

På sidan Zoom fördjupning hittar du fördjupade funktioner och instruktioner till dessa.

This page in English