Dalarna Innovation Days Challenge

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Har du en idé som kan göra boende och byggprocesser bättre, hållbarare och hälsosammare? Eller en idé som ökar äldre personers trygghet och säkerhet i hemmet med hjälp av smart teknik? Var med och tävla med din idé i Dalarna Innovation Challenge.
Innovation Days Challenge
Dalarna Science Park

Har du en idé som kan göra boende och byggprocesser bättre, hållbarare och hälsosammare? Tävla med din idé och vinn ett stipendium på 20 000 kr för att vidareutveckla din idé samt stöd i form av affärsutveckling till ett värde av 50 000 kr.

Under oktober pågår tävlingen som är öppen för alla som är intresserade av att förbättra hur vi lever, bygger och bor.

Tävla i Dalarna Innovation Challenge - Dalarna Science Park

Workshop 17 oktober 16.00-16.45

Under workshopen får du stöd i att utveckla din idé. Du kommer att identifiera dina kunder, börja fundera över deras behov och vilka utmaningar du kan stöta på längs vägen. 

Evenemanget sker som en digital föreläsning via Teams och är kostnadsfritt.

Anmälan till workshop- Dalarna Science Park

Bonustävling

Har du en idé som ökar äldre personers trygghet och säkerhet i hemmet med hjälp av smart teknik? Var med och tävla om två bonuspriser på vardera 10 000 kronor.

Bonustävlingen genomförs inom ramen för Högskolan Dalarnas forskningsprojekt SAFEST. Tävlingen vill främja innovationer som med hjälp av smart teknik ökar äldre personers trygghet och säkerhet i hemmet. Tävlingsbidragen skall beskriva en innovation som med hjälp av användarvänlig smart teknik löser problemen för äldre personer.

Tävla i bonustävlingen - Dalarna Science Park

 

Senast granskad:
Senast granskad: