Studentnyheter

Visa som:
Nu är ansökan till Higher Ambition Program i Dalarna och Gävleborg öppen.
Nyhet
Universitetskanslersämbetet (UKÄ) har idag publicerat resultatet av sina utbildningsutvärderingar av Sveriges yrkeslärarprogram.
Nyhet
Studentsamordnarna Fredrik och Felicia från Borlänge och Falu kommun bjuder in dig som student till en Quiz-kväll den 17 februari med start klockan 18.00.
Nyhet
Högskolans studentkurator delar med sig av avslappningsövningar – ett effektivt sätt att minska stress. Ta del av övningarna.
Nyhet
Forskare och studenter på högre nivå kan även fortsättningsvis komma åt upphovsrättsligt skyddat material från Kungliga biblioteket på distans.
Nyhet
Påminnelse: Istället för att besöka receptionen mejla support@du.se eller ring. Detta för att minska antalet besök och smittorisken både för dig och de som arbetar i receptionen så att de kan fortsätta ge dig bästa möjliga service.
Nyhet
Person stående på en klippa i bergen.
Nu kan du som student delta på kursen ”Våga tala” eller i samtalsgruppen med temat ”Livets stora frågor” som Studenthälsan arrangerar.
Nyhet
Högskolans grundprinciper i covid-19 anpassningen av verksamheten innebär att där det är möjligt ska undervisning och examination ske nätbaserat och att studenter uppmanas att studera hemifrån. Passerkort behövs för att komma in i högskolans lokaler.
Nyhet
På söndag den 17 januari har supporten extraöppet mellan 13 - 17 på telefon 023-77 88 88 för frågor kring användarkonton och registrering.
Nyhet
Tillträde till högskolans lokaler begränsas för allmänhet fram till och med 24 januari 2021 genom att samtliga entréer låses. Studenter och personal har fortsatt tillgång till lokalerna med passerkort.
Nyhet
Publicerad
Kategorier