Studentnyheter

Filtrera på
Publicerad
Kategorier
Visa som:
Pernilla Bergkvist, Tunabyggen, och Ulf Rydell, SBB Norden, representerade företagen bakom Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium och delade ut stipendiet till årets stipendiat Matilda Hjort.
Matilda Hjort har mottagit Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium som delats ut för femte året i rad.
Nyhet
Gatuvy med en beige byggnad med träd utanför.
Byggnationen av högskolans nya campus i Borlänge är igång. Här skapas en modern, flexibel och kreativ lärmiljö för studenter och medarbetare som är redo att ta öppna dörrarna till höstterminen 2024.
Nyhet
Innebandyspelaren Casper Backby under SM-finalen. Han står mitt på planen med sin klubba i händerna och ser fokuserad ut.
I lördags så spelades de årliga SM-finalerna i innebandy i Avicii Arena i Stockholm. För sjunde gången så stod IBF Falun som SM-guldmedaljörer och i laget finns Casper Backby, som inte bara är innebandyspelare utan också student vid Personal- och arbetslivsprogrammet (PAL) på Högskolan Dalarna.
Nyhet
Välkommen till caféet på Campus Borlänge för fika och lättare luncher från 25 april. Under öppningsveckan finns flera erbjudanden för medarbetare och studenter.
Nyhet
Nu kan du som student ansöka om den belöning om 10 000 kr som årligen delas ut till det examensarbetet som ger det starkaste bidraget till ett hållbart samhälle.
Nyhet
Under vecka 14 kommer du som student att få en inbjudan att delta i Högskolan Dalarnas studentenkät. Enkäten är en del i vårt arbete att fortsätta utveckla högskolan.
Nyhet
Nu finns en ny funktionalitet gällande delning av information om examen.
Nyhet
Högskolan ställer sig bakom det uttalande som Sveriges universitets- och högskoleförbund, SUHF, har gjort till stöd för kollegor, studenter och civilbefolkningen i Ukraina, som drabbats av den ryska invasionen.
Nyhet
Dags att ansöka om Minor Field Studies, ett stipendium för fältarbete i låg- och mellaninkomstländer.
Nyhet
Traineeprogrammet är för dig som vill kickstarta din karriär !
Nyhet