Välkomstceremoni och introduktion hösten 2021

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Höstterminen 2021 startar den 30 augusti och vi välkomnar alla våra studenter med en välkomstceremoni den 30 augusti och även en Introduction Day för våra internationella studenter den 27 augusti.

Introduction day

Det kommer att erbjudas en kortare introduktion för nya internationella studenter fredagen den 27 augusti. Introduktionen kommer att ske på Campus Falun samt över zoom och fokusera på att ge en introduktion till Sverige, Dalarna och högskolan. 

Välkomstceremoni

Måndag 30 augusti startar höstterminen med en nätbaserad välkomstceremoni för alla våra studenter. Den startar klockan 08.30 och beräknas vara klar strax innan 09.00. Studenterna kommer att kunna ta del av ceremonin via du.se/valkomstceremoni. Ceremonin kommer att vara på svenska men med tillval engelsk text. Efter ceremonin har de flesta någon form av kursstart/programstart.

Learn

Kom ihåg att du som program- och/eller kursansvariga ska publicera ett välkomstbrev i ditt kurs- och programrum senast 22 juni. Det är viktigt att informationen finns där då alla antagna studenter hänvisas till att besöka deras kurs- och programrum för att hitta information om programstarten. Kontrollera att du har lagt in rätt information i ditt rum.

Gå till antagning.se för att se de datum som gäller inför hösten 21.

Via dalastudent.se kommer du inom kort kunna ta del av Dalarnas Studentkårs planerade introduktionsveckor för nya studenter.

Senast granskad:
Senast granskad: