Save the date! Forte-konferens om att möta samhällsutmaningar med kunskap

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Hur kan vi rusta vår välfärd för att vara hållbar på lång sikt i tider av snabba och omvälvande samhällsförändringar? Den 3 maj anordnas den digitala konferensen Forte Talks - där forskare, praktiker och beslutsfattare diskuterar hur viktiga samhällsbehov kan mötas med kunskap.

 

FORTE TALKS 2022: Vägval för välfärden 

När: 3 maj

Tid: Kl 9-12

Hur: Digitalt (Länk erhålles efter anmälan.)

Anmälan: Via Forte Talks webbplats

Pandemin har inte bara satt press på trygghetssystem och verksamheter utan även visat på brister i kvalitet och styrning. Kan vi dra lärdomar av kriserna och flytta fokus från akuta problem till långsiktiga vägval – och vilken roll har forskningen i att ge oss en välfärd för alla? Nu byts dessutom en kris mot en annan, i form av krig och osäkert politiskt världsläge. Hur kan vi rusta vår välfärd för att vara hållbar på lång sikt i tider av snabba och omvälvande samhällsförändringar?

Planering av programmet pågår och mer information kommer att publiceras längre fram på Forte Talks webbplats.

 

Om Forte Talks


Välkommen till en tvärvetenskaplig mötesplats för forskare, beslutsfattare och dig som arbetar inom hälsa, arbetsliv och välfärd. Här möts vi som vill diskutera och inspireras, eller bara lära oss mer om hur forskning kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

 

Om FORTE - Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd

Senast granskad:
Senast granskad: