Nya funktioner på medarbetarwebben

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

De nya funktionerna gör medarbetarwebben mer anpassad för dig, så att den fungerar som ett ännu bättre stöd i ditt arbete.

Widgetar

Högst upp på medarbetarwebbens startsida hittar du ”widgetar”. Du kan se dina rum i lärplattformarna Learn och Canvas, schema (lokaler bokade i TimeEdit) och bibliotekslån. Du kan själv välja om du vill visa widgetar eller inte genom att kryssa i rutan ”Visa widgetar”. Inställningarna sparas och är kopplade till ditt användarkonto – det spelar därför ingen roll vilken dator du använder.

Dina team

Lite längre ner på medarbetarwebbens startsida finns ”Dina team (Teams)”. Där listas de team som du är medlem i med och länkar till dessa. Genvägarna gör det enklare för dig att snabbt gå in i det team du vill.

Favoritsidor

Har du sidor som du besöker ofta kan du lägga till dem som favoriter. Besök den sida du vill lägga till och välj ”Lägg till som favorit”.

Favoritsidor 1.png

Sidorna samlas sedan i din personliga meny som du når via ikonen som ser ut som en person.

Favoritsidor 2.png

För att komma till en sida som du har lagt till klickar du på länken med sidans namn. Vill du ta bort en sida ur listan klickar du på papperskorgen.

Favoritsidor 3.png

Senast granskad:
Senast granskad: