Ny lärosal och inspelningsstudio finns tillgängliga för bokning

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Önskemål om att kunna delta i eller anordna hybrida möten i gradängsalen Clas Ohlson vid Campus Borlänge har funnits ett tag. Likaså behovet av att kunna spela in undervisningsmaterial i en studio vid Campus Falun. Nu är det möjligt.

Från och med vecka 3 är salen Clas Ohlson vid Campus Borlänge bokningsbar via lokbok@du.se och schema@du.se. Salen är omgjord till en hybridsal och har numera en licens för Zoom Rooms och är utrustad med samma teknik som högskolans andra hybridsalar, det vill säga pekskärm, kamera, mikrofoner och högtalare. Salsdatorn och projektorn är kvar sedan tidigare.

Även inspelningsstudion vid Campus Falun är tillgänglig för bokningar. Studion finns på andra våningen i A-huset och bokas via Time Edit, på samma sätt som för studion vid Campus Borlänge. För att få fram studion i Time Edit söker du på ”Inspelningsstudio”. Om du vill boka en av våra studior redan nu kan du göra det via länken som du hittar sist i denna nyhetstext.

Kom ihåg att du alltid kan besöka Supportcaféet i Zoom eller ringa support på 023-77 88 88 om du behöver hjälp eller stöd – det gäller även frågor om hybridsalarna och våra studior.

 

Boka inspelningsstudio

Senast granskad:
Senast granskad: