Boka liftkort till Romme Alpin genom fritidsföreningen

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Börjar det bli dags att ställa undan cykeln och åka utför? Nu kan du som är medlem i fritidsföreningen boka liftkort till förmånligt pris i Romme Alpin. Som medlem kan du boka en gång under en tvåveckors period till en kostnad av 200 kr per bokat pass.
Översnöad cykel i ett cykelställ.
Elin Gårdestig

Några enkla regler för att boka liftkort: 

  • Endast medlemmar i fritidsföreningen kan boka liftkort.
  • Som medlem får du boka endast en gång per två veckors period.
  • Kostnad 200 kr per bokningspass, swisha till 1230879981.
  • Skriv Romme i meddelandet.

Rutinerna för att boka liftkort                                                  

Du bokar liftkorten på samma sätt som du bokar en vanlig lokal via TimeEdit.

Du kan endast boka kort 2 veckor framåt i tiden och du kan bara ha en bokning liggande per två veckors period. Först till kvarn gäller, tänk på att bokningen är bindande och att sena avbokningar förhindrar andra från att kunna planera och utnyttja korten.

Liftkorten hämtas och lämnas på Campus Borlänge. Du hittar skåpet med kombinationslås genom att gå i korridoren som finns till vänster om receptionen. Efter postfacken på vänster sida öppnar du en låst dörr med ditt passerkort. Vaktmästeriet ligger sedan till höger och skåpet sitter uppsatt på väggen där.

Koden är 000.

  1. Innan du hämtar korten så swishar du betalning till konto 1230879981 eller plusgirokonto 716875-0. Kostnaden är 200 kr/dag och kort.
  2. Fyll i datum, namn, telefonnummer och vilket kort du tagit i liggaren i skåpet. Det underlättar för den som kommer dagen efter att kontakta någon som eventuellt glömt att lämna tillbaka sitt kort. 
  3. Lämna tillbaka kortet när dagen är slut.

Vi försöker hålla en enkel rutin men visar det sig att korten missbrukas eller att rutinerna behöver skärpas så kommer vi göra det. Vi är måna om att alla medlemmar som vill, ska kunna utnyttja korten. Vi hoppas det blir en uppskattad aktivitet för många.

Senast granskad:
Senast granskad: