Kom ihåg att söka semester i Primula / Vacation – apply now

Snart dags för sommarsemester. Kom ihåg att om du ska vara ledig från arbetet så ska du söka ledighet i Primula, undantaget den sommarsemester som HR lägger ut för lärare och doktorander. This information is available in English.
Människor i badkläder på en brygga, vatten i bakgrunden, solblänk och rörelseoskärpa.
Peexels

Semester för TA-personal

Forskningsassistenter, forskningsledare och dylikt är teknisk och administrativ personal och söker själv om semester via Primula, senast den 31 maj.

Ansök om semester i Primula

Semester för lärare och doktorander

Sommarsemester läggs ut enligt de lokala arbetstidsavtalen för lärare och doktorander under sommarmånaderna. I år innebär det att lönespecialisterna lägger ut semestern från den 26 juni och så långt årets dagar räcker. Om du som lärare eller doktorand tycker att den utlagda semestern enligt avtalet är okej så gör du ingenting förutom att kontrollera hur långt din semester sträcker sig. Om avvikande semester önskas så skickar du en ansökan via Primula-webben, dock senast den 31 maj. Kom ihåg att din årsarbetstid påverkas om du inte tar ut hela semestern för året.

Återtagande/ändring av semester

För att ändra beviljad semester skickar du ett mail till din chef som sedan tar mailet som underlag vidare till lönespecialist för korrigering av semestern.

Kontakt
Avdelningen för HR
Senast granskad:
Senast granskad: