Dags för avslutningsceremoni och välkomstceremoni

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Fredag 13 januari arrangeras högskolans avslutningsceremoni i Guide Arena, Falun. Cirka 250 studenter kommer att delta. Måndag 16 januari välkomnas sedan nya studenter med en välkomstceremoni både i Borlänge och Falun.
Vy över publik och en scen.
Högskolans avslutningsceremoni sker återigen i Guide Arena på Lugnet Falun. En viktig dag för både högskolan och medverkande studenter. Madelene Håll

Avslutningsceremonin är till för programstudenter som har avslutat eller avslutar sina studier vid Högskolan Dalarna HT22. Cirka 250 studenter kommer delta vid ceremonin och tillsammans med anhöriga beräknas cirka 900 personer totalt delta vid ceremonin i Guide Arena. Därefter kommer mingel ske i Ljusgården, Campus Falun.

Carin Nordström, institutionen för information och teknik, kommer vara konferencier. Tal kommer hållas av rektor, kårordförande, landshövdingen och en tidigare student vid högskolan. Dessutom kommer det vara livemusik. Medarbetare vid högskolan är välkomna att ta del av ceremonin om plats finns, studenter och deras anhöriga prioriteras.

  • När: Fredag 13 januari kl 14.00
  • Var: Guide Arena, Falun

Välkomna nya studenter

Nya studenter vid högskolan välkomnas traditionellt med en ceremoni, denna gång både i Borlänge – vid Dalarnas Science Park, och Falun – vid Lugnetkyrkan. Ceremonin är inte obligatorisk och fungerar inte som ett upprop. Ceremonin i Borlänge hålls på engelska.

  • När: Måndag 16 januari
  • Var:
    • 08.30 Lugnetkyrkan, Falun
    • 09:30 Dalarna Science Park, Borlänge 
Kontakt

Avdelningen för kommunikation ansvarar för samordningen av evenemangen. Medverkande har fått inbjudan skickad till sig. Avslutningsceremonin kräver föranmälan för studenter.

Avdelningen för kommunikation
Senast granskad:
Senast granskad: