Dags att beställa kurs- och programtillfällen inför våren 2023

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Senast innan du går på sommarsemester behöver du ha beställt tillfällen för de utbildningar du vill annonsera till våren 2023. Sker beställningen senare finns ingen garanti att kursen eller programmet går att söka när aktuella antagningsomgångar öppnar.

Det är viktigt att beställningen sker innan du går på sommarsemester. Sker beställningen under sommaren eller senare finns ingen garanti att utbildningen går att söka när aktuella antagningsomgångar öppnar.

De aktuella antagningsomgångarna är:

  • VT är den stora antagningsomgången på våren
  • US är för utbytesstudenter
  • VIFY är vidareutbildning av yrkesverksamma.

Du kan läsa mer om de olika antagningsomgångarna och antagningsprocessen på sidan Information om antagningsprocessen på medarbetarwebben.

Tänk på att vara noggrann med att beställa tillfälle utifrån rätt kursplan eller utbildningsplan, och att beställa alla typer av tillfällen redan nu. Glöm inte bort kurspaket eller program som ska vara öppna för ansökan till senare del av program, utbytesstudenter (US) eller Vidareutbildning av yrkesverksamma (VIFY). En förutsättning är att alla tillfällen har förankrats med avdelningschef eller prefekt innan de beställs.

Information om hur du beställer ett kurs- eller programtillfälle och hur processen för beställning av tillfällen ser ut.

Kontakt

För frågor, kontakta

Support
Senast granskad:
Senast granskad: