Attestera fakturor för 2021 snarast

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nu är det snart dags för årsbokslut 31 december 2021. Det är därför viktigt att attestera leverantörsfakturor som avser leverans av varor och tjänster för år 2021 senast onsdag den 5 januari 2022.

Tänk på att fakturorna blir bokförda när de är attesterade. Du behöver löpande gå in och kontrollera leverantörsfakturor i Agresso så att fakturorna blir betalda i tid.

Om du kommer att vara ledig ska du anmäla eventuella ersättare för hantering av leverantörsfakturor till ekonomisupport@du.se. I mejlet skriver du namn samt mellan vilka datum som personen ska gå in som ersättare.

Vid frågor om fakturor, inköp och upphandling

Ekonomiavdelningen är bemannad alla arbetsdagar kring jul och nyår, men dock begränsat. Det är därför viktigt att planera i tid om du behöver hjälp med utbetalningar. Gäller det utbetalningar för kurser/konferenser går det att betala med egna kort och få ersättning som utlägg i Primula.

Även inköp- och upphandlingskapaciteten är begränsad från vecka 51 till och med vecka 1. Vid akuta ärenden kontakta ekonomichef Christer Sundin. 

Kontakt
Ekonomisupport
Senast granskad:
Senast granskad: