Boka liftkort till Romme Alpin

Du som är medlem i fritidsföreningen kan boka liftkort till förmånligt pris i Romme Alpin. Som medlem kan du boka liftkort under en tvåveckorsperiod till en kostnad av 250 kronor per bokat kort.

utomhus snö träd berg skidåkare
Säsongspremiär i Romme Alpin 9–10 december!

Liftkort för fritidsföreningens medlemmar

Erbjudandet att boka lifkort är för medlemmar i fritidsföreningen. Är du inte medlem kan du enkelt bli det genom att Du är varmt välkommen att bli medlem för endast 100 kronor per kalenderår. 

Bli medlem 

Att tänka på innan du bokar

 • Kostnaden är 250 kronor per liftkort, betalning görs via Swish till nummer 1230879981.
 • Du kan boka liftkort för en helgdag varje tvåveckorsperiod, men du har möjlighet att boka flera veckodagar. Exempelvis, du kan boka en lördag, tisdag och torsdag under en tvåveckorsperiod.
 • Observera att vardagsbokningen inte gäller under lovveckor i Dalarna.
  • Under loven gäller en bokning per vecka, så att fler har möjlighet att använda korten.
  • Lovveckor är veckor 52, 1, 9, 13 och 14.
 • Om det finns lediga liftkort dagen innan en helgdag eller lovdag, går det bra att boka även om du redan har en annan bokning. 
 • Har du inte använt ditt passerkort på campus Borlänge senaste sex månaderna behöver du höra av dig till support@du.se och be om att få passerkortet upplåst. 

Så bokar du liftkort i TimeEdit                                                

Du bokar liftkorten på samma sätt som du bokar en vanlig lokal via TimeEdit.

Du kan boka liftkort för max två veckor framåt och bara en helgdag åt gången varje tvåveckorsperiod. Tänk på att bokningen är bindande och att sena avbokningar förhindrar andra från att kunna planera och använda korten.

Hämta och lämna

Liftkorten hämtas och lämnas på Campus Borlänge. Du hittar skåpet med kombinationslås genom att gå i korridoren som finns till vänster om receptionen. Efter postfacken på vänster sida öppnar du en låst dörr med ditt passerkort. Vaktmästeriet ligger sedan till höger och skåpet sitter uppsatt på väggen där.

 1. När du bokar kortet/korten swishar du betalning till konto 1230879981 eller plusgirokonto 716875-0. Kostnaden är 250 kronor/dag och kort.
 2. Fyll i datum, namn, telefonnummer och vilket kort du tagit i liggaren i skåpet. Det underlättar för den som kommer dagen efter att kontakta någon som eventuellt glömt att lämna tillbaka sitt kort. 
 3. Lämna tillbaka kortet när dagen är slut.

Vi försöker hålla det så enkelt som möjligt med vår rutin, men om det visar sig att korten används felaktigt eller om rutinerna behöver förbättras, kommer vi att göra de justeringarna. Vi är angelägna om att alla medlemmar som vill, ska kunna dra nytta av korten. Vi hoppas att det blir en mycket uppskattad aktivitet för många!

Senast granskad:
Senast granskad: