Beställa konto till Högskolans lärplattform Learn

Beställning av externkonto för åtkomst till Learn

Här kan du beställa externkonton för personer som behöver ha åtkomst till Learn. Fyll i uppgifter för den person som ska ha kontot. Beställningen går till Helpdesk som kontaktar dig med användaruppgifter för externkontot.

Saknar personen svenskt personnummer så skriv födelsedatum följt av xxxx.
T.ex. 660101xxxx

Beställning externåtkomst Learn

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

Personuppgifter

Beställare