Sök högskolestipendiet senast 30 november

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium delas ut under våren till fyra studenter vid Högskolan Dalarna, som får 20 000 kr var. Sista ansökningsdag är den 30 november.
Studenter sittandes vid samma bord och håller varandras händer.
Privat

Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium vänder sig till dig som är bosatt i Dalarna och som studerar heltid vid Högskolan Dalarna. Du ska också, vid sidan av studierna, ha ett socialt engagemang i Borlänges eller Faluns föreningsliv, i bostadsområdet, i studentkåren eller på annat sätt bidra till en positiv utveckling i Borlänge, Falun och/eller regionen.

– Syftet är att bygga relationer mellan studenterna och våra företag. Vi vill med det här stipendiet visa att de som studerar vid Högskolan Dalarna är viktiga för Borlänges, Faluns och regionens näringsliv, säger Jörgen Olsson, vd på Tunabyggen.

De företag som idag står bakom stipendiet är AB Borlänge Energi, AB Stora Tunabyggen, Advokatfirman Glimstedt Dalarna AB, Fastighets AB Hushagen, Fiskarhedenvillan AB, HSB Dalarna, Kopparstaden AB, Lindgrens fastigheter AB, Romme Alpin, Runnstaden AB, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, Structor och TriaTech IT AB.

– Det är viktigt för oss som företag att vara med och ta ansvar för en stark akademi i en stark region. Högskolestipendiet är en del i det arbetet, menar de medverkande företagen.

Stipendiet delas ut i samarbete med Dalarnas studentkår.

Läs mer och ansök:
https://student.tunabyggen.se/scholarship---hogskolestipendium.html

Senast granskad:
Senast granskad: