Höstens introduktion för nya studenter

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Höstens introduktion för nya studenter på Högskolan Dalarna kommer att genomföras anpassad utifrån de nationella direktiv som finns gällande folksamlingar.

Högskolan Dalarna har två campus, ett i Falun och ett i Borlänge och för varje ort anordnas det en introduktion ledd av Dalarnas Studentkår. Tanken med introduktionen är att du ska få chansen att träffa andra nya studenter på Högskolan Dalarna och få en bra studiestart.  
 
Höstens introduktion kommer att se annorlunda ut jämfört med tidigare år med tanke på pågående pandemi. Introduktionen kommer att pågå under en vecka, datumen 31 augusti – 6 september och i huvudsak vara uppdelad programvis som leds av en mentor.  
 
- Aktiviteterna är anpassade genom att vi delar upp grupperna i högst antal på 50 personer och vi kommer försöka så gott vi kan att inte blanda utbildningsprogram med varandra säger Anton Bergström, Vice ordförande Dalarnas Studentkår. 
 
En del av aktiviteterna kommer även att ske digitalt. För att ta del av mer information och veckans schema besök Dalarnas Studentkårs hemsida dalastudent.se.  
 

Har ni några frågor kontakta info@dalastudent.se

Senast granskad:
Senast granskad: